Tuanatalha Arkadaşlar oğlum 3 aylık ve emmiyor hiç bir şekilde ne yapacağımı şaşırdım aç bırakıyorum belki alır diye yok uyku arasında veriyorum yine bagriyo bana bi yol gösterin nolur bırakmasın 😔
Zahirbelle Tuanatalha valla canım benimkide 1.5 aylık 20 gün yoğunbakımda yattı o yüzden benimkide almıyor kabga ediyor gögsümle bende napim sağıp sağıp veriyorum ek mama da veriyorum napim 😫
Kbssofu Tuanatalha bende sadece uykusunda emzirebiliyorum. Eğer derin uyumuyosa uyanıp bırakıyo hemen memeyi hissediyo heralde 😂
Berenkeremannssi Karanlık oda ayakta emzirme müzikle ninni ile emzirme ya da boynuna dikkatini çekebilecek bi oyuncak bi kolye falan tak öyle alır belki Asla pes etme ben yendim siz de yenersiniz inşallah
Tuanatalha Berenkeremannssi inşallah canım..siz nasıl yendiniz neler yaptınız bziimki 4 gün oldu bugün hala savaş veriyoruz çok üzülüyorum inanın
Tuanatalha Zahirbelle çok.gecmis olsun canim o yavrum orda yatmış emmiyor benimki çok düşkündü bir anda nasıl böle oldu anlam veremiyorum 😔
Edaemekli 2 haftadır savaş veriyoruz napym lazım yardım lütfen sadece uykudan uykuya emmiyo satlerce ac kaliyo çok üzülüyorum mama taraftarı değilim anne sütüne devam etmek istiyorum