bebeklielif Şu anneleri bir salsalar Mı acaba ek gıda dönemine girdim biri şunu ver yesin biri bunu verme rahatsız eder. Biri şınu verdin gaz yaptı bak der. Biri pütürlü verme iyice çek olmaz böyle der. Bitmiyor ya
Ymomm bebeklielif bebeğimin alerjileri olduğunu herkes biliyor ama sürekli bunu yese bir şey olur mu bundan da mı alerjisi var cümleleri asla bitmiyor demem o ki he de geç kendi bildiğini yap
3kedili2bebekli bebeklielif desinler bosveeer herkesi dinlesem 4. Ayda çocuklarıma meyve suyu ve yemeklerin suyuyla ek gıdaya başlatıp sonra da yemekleri blend edip bildiğimiz ev yemeklerini yedirmem gerekirdi 8. Ayda sanirim pirzola verdim diye kaos çıktı çocukları oldurecekmisim 7. Ayda pankek verdim ooo bogulurlarmis tadım da neymiş yedir yemeğin suyuna ekmek banıp işte falan 😂
zeynepyusufaslan bebeklielif kimseyi dinlemeyin bana da çok dediler eşim dahil yok boğazına takılır yok ona uygun mu vs diye . en iyi anne bilir kulaklarınızı tıkamaya çalışın . biliyorsunuz konu anne bebek olunca 80 yaşında amcalar bile fikir beyan ede
mynameysli4 Takmamak gerek aynı durumu yaşıyorum. Ailem benden gizli ağzına biseyler veriyor aileme gitmek istemiyorum vermeyin dediğim halde sanki biz düşünemiyoruz herşeyin sırası var anlamıyorlar bacım anlamıyorlar
Ymomm mynameysli4 birde canı çeker veya ağzımın içine bakıyor istiyor gibi cümleler var sanki bebek hepsinin tadını biliyor gibi
funda94 mynameysli4 benim de dün kayınvalide aynısını yaptı mutfakta 10 aylık ogluma karadut yediriyordu hayır diye bagırdım Ya bebek gece gece alerji olsa uğraş dur
mynameysli4 Ymomm offf evet ya okurken sinir oldum😂 ben sanki çocuğumun o halinden memnunum yoktur alerjisi bizde büyüttük herşeyi kafaya takmayın bilmem ne diyorlar da diyorlar
bebeklielif Ymomm ayyy buna iyice sinir oluyorum zaten. Bak dudaklarını yaladı istiyor bir ara annem deli etti beni bir şey tattırdı tamm dedim tattı bitti izin verdim tamm hala diyor ki dudaklarıı yalıyor bak istiyor daha kırk kere söyledi
bebeklielif 3kedili2bebekli ek gıda da anladıkları tek şey yemeğin sıuyuna ekmek banmak ya da yoğurda ekmek doğramak 🤦♀️
mynameysli4 funda94 gerçekten sinir bozucu durum. Benimkiler makarna somurtmus çocuğa ayıptır söylemesi kakasinda salça gördüm cinnet geçirdim ya. Bide verme çocuğa yedirme zayıf kalsın diye konuşuyorlar cinnet geliyor bana bağırıp çağırıp kavga ediyorum anlamıyorlar.
funda94 mynameysli4 yaş gelmıs kaça ama cahillik hala başa bela 😂 onlara göre çok tecrübeliler çok akıllılar bilmedikleri hiç bir şey yok Varsın öyle desinler. Biz anne değiliz sanki amannn
funda94 annesinintatlisi kendı oğluna yedirmişsin yedireceğini diyorum bende elleme anne diyorum. Alınırsa alınsın bebeğim herseyden önce gelir öyle değil mi
bebeklielif funda94 ayy valla çok doğru kayınbabam bile olaya dahil oluyor ya sen en son 35 yıl önce bebek görmüşsün yok bunu yedirme yok pütürlü veriyorsun çocuk istemiyor öğürüyor yok şu mayalı rahatsıs eder yok bu 😄kadınları anlıyorum ama yani erkeklerde bir garip.
3kedili2bebekli bebeklielif evet bir de çay vermek canı ceker şunu emsin canı ceker bunu da ver tadini bilmiyor nasıl canı çeksin geçen markette kadın şey diyor arada sırada çikolata da ver tadini bilsinler neden bilsinler ki dedim 😂