biranne_2134 Kızlar bebeğim 25 günlük bazen burnu tıkalı gibi nefes alıyor du alınca rahatlıyor duştan sonra kulak çubuğuyla içindekileri alıyorum nasıl bebeğimi rahatlatabilirim
CheriBlossom biranne_2134 serum fizyolojikle yikayip sirtina pat pat yapip aspiratorle cekebilirsiniz
eminegzel biranne_2134 benim bebeğimde bu durumda. Zaten burun kanalının biri dar. Bu yuzden de solunum sıkıntısı yaşıyoruz. Düzenli olarak günde 1 kere açıyorum. Doktorumuz burun açma sayısını arttirirsak burnunun ödem toplauacagini söyledi. Bu yüzden mecbur kalmadıkça 1 kere ile sinirlandiriyoruz.Önce serum fizyolojik sıkıyorum burnuna. Daha sonra elektronik bir aspiratör kullanıyorum. Daha hızlı oluyor. Çocukta çok ağlamadan işlem bitiyor. Elektronik aspiratör ile hemen temizliyorum.
mervearsln biranne_2134 o normal canım benim benimki de güzellik oldu daha hala hırıltı yapıyor serumla onu temizlemen lazım günlük 4′5 defa bile temizleyebilirsin serum suyuyla her bebekte oluyor
elifimmmmmmmm biranne_2134 Serum fizyolojikle burun temizliği yapmalısınız ancak öyle rahatlar. Kulak çubuğuyla yaptığınız anlık rahatlatır genizi temizlemedikçe pek etki etmez.
nefsann Odanın nem seviyesini yüksekte tutun. Benim yaşadığım yer çok kuru bebeğim hep hırıltılı soluyordu ama yatacağında bulunduğu odada hep buhar makinesi açık, özellikle yatarken 50 55 arası yapıyorum nemi tıkanmıyor şükür. 🙏