mihriimavi Merhaba kızlar bebeğim 17 ayının icinde gündüz neredeyse hiç meme vermeden bile idare edebiliyorum ama gece olunca meme olmadan naparsam yapayım uyutamıyorum çok denedim su vermeyi kucakta uyutmayı sallamayı ama illa ağzı memeye dokunacak öyle uyuyabiliyor birg ün inatlaştım sabah 5 e kadar uyumadım meme vermeyeceğim diye ama bana mısın demedi yine de uyumadı ta ki meme alana kadar napacağım bilmiyorum gece meme kapandığı an derin uykuda bile olsa bağıra çağıra ağlıyor emmese bile açık kalsın istiyor ne yapacağım bilgisi olan yardım etsin lütfen yaaaa
eknbrc mihriimavi valla ben emzirmeyi sonlandırmak zorunda kaldım. Ama bizimki gün içinde 173628172626 kez emiyodu. 20 aylık olmak üzere ve ben oturamıyordım malesef. Her oturduğumda meme aç diyip açıyodu, tuvalette bile. Gece memesiz uyutmayı da eşim destek oldu o şekilde çözmüştük.
arven2024 mihriimavi tam 17 aylığız aynı durumdaydık emmeden asla uyutamıyordum. 1 mayısta sürekli emmekten mastit oldum canıma tak etti uyusuda uyumasada kesicem memeden dedim. Ve o gün kesin kararla kestim . Nasıl uyutucam diye çok korktum ama hiç umduğum gibi olmadı kucakta sallayarak uyudu. İlk 3 gün aradı memeyi gece su verdim uyumasa salona getirdim ama uyku gelince ağlasada uyudu. Bugün 9. Gün beb başardım annenin kararlı olması çok önemli kesemesem ben kesemezdim. Dün mesela akşam 10 uyuttum gece 5 te bir kere kalkti su verdim salladım uyudu
Akkuzum mihriimavi oğlum da aynı şekildeydi 2 yaşını doldurduktan sonra emzirmeyi sonlandırdım öncesinde dediğiniz gibi hiçbir şeyi kabul etmemişti
mihriimavi arven2024 bazen gece ilk uykuya geçirirken memesiz hallediliyor ama gece uyanınca o memeye illa ağzı değecek yoksa bana mısın demez sabahı sabah eder
Gtcp arven2024 bende bugün karar aldık doğrumu yanlsmi bilmiyorum ama üzülüyorum ememyi biraktiryorum bugün emerek uyrdu sürekli mama ve meme şeklinde ilerliyoduk ilk memeyi bıraktırma yi düşündüm 17 aylığa gireck bir hafta SONRA erkenmj
mihriimavi zeralavin tamamen kesmeyi değil de gece emzirmeyi bırakmak istiyorum tamamen kesecek olsam sabır taşı falan da varmış sanırım
arven2024 mihriimavi bizde ilk uykuya yatışta çok rahat uyuyoruz ama gece kalkınca su veriyorum aklına geliyo ve uykuya geçmiyor bugün 9. Gün olmasına rağmen
AlpSol mihriimavi bizde de durum aynı 2-2,5 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum Biraz önce memesiz uyuttum , baya direndi ama uyudu sonunda , ninni söyleyerek sırtına masaj yapınca uyudu Bir de eşiniz uyutmaya çalışırsa daha kolay olur
arven2024 mihriimavi ilk bir kaç gün evet kanmadı içti suyu ama emmek istedi ilgisini dağıttım salona getirdim babası kucakladı bide parmak emen bi çocuk kucağımda sallarken parmağını emip uyuya kaldı. Eğer parmak emmiyorsa bebeğiniz emzik teklif edebilirsiniz meme zannedip uykuya geçebilir
mihriimavi arven2024 emzik alan bir bebek ama gözü dönerse emziği çok uç bir noktaya fırlatıyor😂😂😂uzay boşluğuna