eymenaren41 Kızlar 13 aylık oğlum var yumurtasının biri bazen baya kabarıyor bazen de normal oluyor eşit doktora götürmüştüm normal yumurtaları aşşada sorun yok dedi ama yinede anne yüreği aramızda böle olan varmı içimi aydınlatabilşrmi 🤭
3kedili2bebekli eymenaren41 baya kabarıyor derken ne kadar kabarıyor mesela benim oğlumda hidrosel var şu fıtığı deniyor biri bazen ceviz kadar oluyor bazen yarıya iniyor dagiliyor (bebekten baya büyüktü ama)
eymenaren41 uykusuzanne__ yaaa sizde götürdünüzmü doktora ne dedi annelik iç güdüsü işte herşeye evhamlanıyoruz bu arada teşekkür ederim yorumunuz için
eymenaren41 uykusuzanne__ teşekkür ederim bende çocuk doktoruna götürmüştüm oda yunurtalıklsrı aşşada inmiş bence sorun yok demişti çok şükür büyük oğlumda hiç böle bişeyle karşılaşmamıltm küçük de olunca tuhaf geldi her çocuk bir değil tabiki
eymenaren41 3kedili2bebekli yok canm o kadar değil normal yani diğerine göre biraz daha kabarık duruyor basende normal oluyor ikisi eşit nasıl anladı doktor eliyle bakarakmi filimle filanmı birde ameliyat gerekiyormu öle olunca geçmiş olsun sizede
3kedili2bebekli eymenaren41 1 yaşa kadar kendi geçiyor geçmezse ameliyat deniyor yarın görecek doktor bebeğimi 18 aylık basit bir ameliyatmis ama oglumunki baya büyük öyle hafif şişmeler normaldir elle muayenede anlaşılıyor
eymenaren41 3kedili2bebekli anladım canm bnde 7 aylık filanken götürdüm doktor elle muayene etmişti dediğiniz gibi normal yumurtalıkları inmiş aşşa sen farketmemişsndr doğduğunda dah büyüktür iner zamanla demişti arada oluyo yani örnek veriyorum bezi açıyorum normal ama ıkınnca filan sanki bir tarafı biraz daha fazla gibi duruyor bnde doktorsa götüremedim tekrar götürdüğüm için sünnet yaptırmayı düşünüyorum 10 gün içinde filan o zmn doktor zaten bakar diye tekrar götürme gereği duymadım bilginiz için çok teşekkür ederim bu arada
3kedili2bebekli eymenaren41 sünnet için daha detaylı muayene yapılıyor bir şey varsa zaten söylerler ama bence dediginiz gibiyse normal
eymenaren41 3kedili2bebekli aynen canım öle sol yumurtalığın biraz büyük olması normal yazıyor nette de bakalım hayırlısı olsun inşallah evlatlarımız hakkında