naznisan18 44 günlük bebeğim gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyor sürekli memede kalmak istiyor tokkende aynı şekilde geceleride öyle aman aman uykusu yok karnı tok altı temiz gazınıda çıkartıyorum ne zaman düzelir acaba bilgisi olan varmı?
ayseguloget naznisan18 o donemler hep ayni herhalde bebeklerde benimkide ayni ve hala devam 50 günlük
tugcedefne5561 naznisan18 Canım karnı doymuyor olabilir eğer sadece emziriyorsan memede uyuyunca benim kızım da öyle yapıyor sürekli uyanıyor
Zaman0686 naznisan18 geçtimi o dönemler aynı şeyi yaşıyorum gerçekten çok zor gündüz en azından uyusa bende işimi yemeğimi yapacağım
polisanme @naznisan18 benim bebeğim de 54 günlük aynı şeyleri yaşıyoruz gündüz asla uyumuyor 5 Dk dalıp uyanıyor gece de uyuyana kadar canım çıkıyor çok sık kalkıyor umarın düzelir
ugurbocegimm naznisan18 karnının tok olduğuna emin misiniz acana sütünüz geliyor olsa bile yetmeme ihtimali var çünkü.
naznisan18 tugcedefne5561 ayrıca mamada veriyorum aç olunca ortalığı yıkar derecesinde bağırarak ağlıyor😂
Zaman0686 naznisan18 çok şükür 🙏 Allah kolaylık versin bende bekliyorum bakalım inşallah düzene biner