Yaprakeymem Tipi huyu inadı babasına benzedıgı yetmıyomuş gibi bide bababababa demeye basladı 🤦♀️ kendınden cok babaya benzeten varmı 😀
Pirayee Yaprakeymem ilk doğduğundan herkes babaya benziyor diyordu ama benim küçüklük fotom ortaya çıkınca aynı benmişim diyorum yüzü gözü bakışı aynı ben 😍😍😍😍😍😍
Gokceninannesiiyim Yaprakeymem bizimki de aynı babası.. 9.5 aylık geçen hafta babababab diyordu şimdi dedededede diyor daha anne yok 😂
Yaprakeymem Bmaidil12 ay o kdr aylardır an ne an ne dıye hecelıyorum beyfendı tuttu bababa dıo kıskanıorm 😀
Yaprakeymem Pirayee bizimkının cıddı anlamda benle alakası yok doğdu doğalı sarı babası gibi bn esmerim kafa yapısı çene oyuntusu bıle baba
Yaprakeymem Gokceninannesiiyim 9 ay karnında taşı doğur babasına benzesın bıde ustune baba desın cok zoruma gıdıo coook 😤😀
Yaprakeymem Cansel6489 bizim çocuğu goren babası kendı kendıne üremiş diyo benı sayan yok tipi geçtim huy da aynı baba ama eşim dıodu çok şikayet edıodm bende sevmediğin ne varsa bu cocukta olur ıns aynısı demıstı resmen beddua ettı öle de oldu inadı aksılıgı memnunıyetsızlıgı aynı baba 😪
BiricikAilem Bir tane de bende var baba kopyası olan😆😆 Canım oğlum aynı babası, iyi ki de babası çok seviyorum çünkü çok tatlı😂😆😆🥰💙💙