talya31 Merhaba bebeğim 9,5 aylık 20 sn kadar desteksiz oturabiliyor. Sürekli sürünmek istiyor dizlerinin üstünde emeklemiyor normal mi
esma224_ talya31 merhaba canım gayet normal benim kızım 10 aylık 9 un icindr emeklemeye başladı oturmaya başladı birden hızlandı yani kafana takma
momas talya31 üzmek istemem ama bence doktor bi görsün neredeyse 10 aylık olmuş oturması gerekirdi bence ihmal etmeyin buradaki kimse bilemez tabi ama olsun kafanız rahat etsin
trkmn06 talya31 bende tedirgindim ama şuan 8 ay 22 günlük son 5 gündür düzenli olarak ilk 10 dk destekli sonraki 20 dk desteksiz oturtuyorum dibimden ayrılmadan çünkü benim Bebeğim de yatmak sürünmek istiyordu engelledim önüne oyuncaklar koyup oyaladım oturmasını sağladım şuan gayet güzel oturuyor ben yine de tedbirli davranıyorum
damlaozzz talya31 Tabi normal benim oğlumda 9,5 aylık bizimki desteksiz oturuyor ama emeklemiyor sürünüyor bir kaç gündür tek dizini kaldırmaya başladı ama zaten doktor emeklemesi önemli değil demişti bazı bebekler direk yürüyor