1prenses26 Kızlar ilk bebeğim de asla kola içmedim ama bu hamilelik de canım istiyor ara ara içiyorum çok nadir yani hafta da Bi iki şey diyorlar kola soda içersen eğer doğduğu zaman bebek gazlı olur doğru mu acaba?
maysamoms33 1prenses26 ben içtim o kadar çok canım istiyordu ki bildiğiniz kolaya aşeriyordum gazlı bir bebek olmadı şükür ama sağlıksız işte
crybaby 1prenses26 ben sodayı doğduktan sonra da içtim kolayı da canım istedikçe içtim zaten çok gazlıydı ekstra etkisi olduğunu sanmıyorum
tineanigra 1prenses26 kola da içtim soda da abartmamak kaydıyla ikizlerimin biri gazlıydı sadece o da çok değil. Ayrıca kolanın gazı anca bizi geğirtir bebekte depolanmaz yani çok mantıksız :)
maysamoms33 1prenses26 ben öncesinde de tüketirdim ama hamilelikte çarpı 10 oldu içtim ya valla ne yalan söyliyim sizde azıcık için en azından o istek gider belki tadınca
Aklimideliricem Ben ilk hamilelikte dikkat ettim içmeye çalıştım da ikincide çok kasmadım içtim ne yalan söyliyim djsjsjdj ama ikinci gazlıydı evet 😂
trkmn06 1prenses26 bence hiç alakası yok arkadaşım kolayla yatıp kalktı bebeği hiç öyle gazlı değildi
Mtzzeynep 1prenses26 benim yengem 9ay kustu hamileliğinde sadece kola içebiliyordu o rahatlatıyordu hiçte bişey olmadı.
ikioglanannesi__ 1prenses26 valla ben iki hamileliğimdede çok aseriyodum iciyodum da zararlı ama ister istemez içiyor insan ama doğunca asla gazlı değildi bebeğim
tugces09 1prenses26 kola değilde doğal mineralli su içiyordum heergun. Yaz hamileliği olduğu için soğuk soğuk içtim. Çok şükür çok gazlı bebek değildi 🙏🏻