bulutunannesi_ Kızlar bana acil Beylikdüzü’nde çocuk doktoru önerisi lazımmmm yardımcı olur musunuz ??
sadecoffeee bulutunannesi_ Levita klinik Dr.Aydın Öztürk 3 yıldır gidiyoruz.Firuze konaklarının altında
benseninanonim beykent universitesi hastanesinde ece cetin var biz cok seviyoruz cok ilgili guleryuzlu bi doktor
bulutunannesi_ benseninanonim Yeni mi başladı acaba ismini yeni duyuyorum eski çalıştığım hastane ve oğlumu da oradaki doktora götürüyodum
bulutunannesi_ sadecoffeee Muayene ücreti ne kadar acaba 24 saat ulaşabiliyor muyuz acil durumlar da hemen dönüş yapıyor mu ? Beylikdüzü’n de böyle bi yer hiç bilmiyorum ama tam nerede
sadecoffeee bulutunannesi_ muayene ücretini hiç hatırlamıyorum biz son üç gidişimizdede serumdu tahlildi derken toplu ödediğimiz için unuttum ama nosunu vereyim bilgi alın.Gece hariç her saat ulaşabilirsiniz çok ilgilidir sabırla dinler cevaplar :) benim yiğenlerimde oraya gidiyor
bulutunannesi_ sadecoffeee internetten bakayım ben numarasına ordan ulaşırım şimdi burda yasak falan vardır riske girmeyelim 😀
bulutunannesi_ benseninanonim Muayene ücretini öğrendim deneyeceğiz bakalım teşekkür ederim öneriniz için 😊