ozlemurk Bebeğim 9ay 17 günlük dün sünnet oldu hastanede ama bugün sabahtan şuana kadar ateşi çıkıyor dusuruyorum biraz geçtikten sonra yine çıkıyor ondan kaynaklimidir sünnet sonrası ateş olurmu
-Ozge- ozlemurk Sünnetle ilgisi olduğunu sanmıyorum hiç öyle birsey duymadım benim oğlumda 7 aylıkken oldu ateş vs. olmadı
canmanayvesuyu ozlemurk sünnetten değildir dişi çıkıyor olabilir mi ya da enfeksiyondur sünnet ateş yapmaz
ozlemurk Karanirem bende araştırdım yani Ateş olmaz diyor ama benim bebeğim sürekli ateşleniyor düşürüyorum tekrar öyle oluyor ben de anlam veremedim neyden kaynaklı acaba hasta mı olacak
ozlemurk -Ozge- yani dün sünnet oldu bugün öyle ateş çıktı bende herhalde onunla alakası var diye düşündüm o yüzden sordum teşekkür ederim
ozlemurk Karanirem 38.9 larda ateş düşürücü verdim yarım saat etki ediyor sonra yine aynı öksürük burun akıntısı hapşırma hicbirsey yok sadece ateş var bende hastaneye göturüyorum
doruky26 ozlemurk bende 4.5 aylıkken yaptırdım doktor ateşi çıkabilir diye fitil vermişti ameliyattan önce sonrasında da çıkabilir demişti. Çıkmadı ama bilgilendirme yapmıştı yani 😞 enfeksiyon durumu olabilir
1pamuk_ ozlemurk kanda enfeksiyon vardır bizde aynı durumdayiz dirençli ateş yaşadık kaç gündür. Sünnet ağrı yapar sadece ateş olmaz geçmiş olsun
ozlemurk doruky26 bana sadece kanama olursa enfeksiyon tutarsa bekleme getir dedi onun dışında birşey demedi kremi sabah akşam sur dedi o kadar
ozlemurk 1pamuk_ sizede geçmiş olsun,gerckten çok dirençli çocuğum perişan oldu uykusu var uyuyamiyor öğlen 2 den bu saate kadar
ozlemurk Akkuzum götürdüm enfeksiyon var boğazında dedi ilaç verdi soğuk uygulama yaptık düşmedi başka ilaç verdi sonra biraz düştü iyi şuan çok şükür teşekkür ederim hepinize 🙏☺️