Kızlar çok üzgün olduğum bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum burda da post açmıştım kızımı gözlüğe alistiramiyorum diye,2023 yılında Kızımda ileri derece astigmat ve hipermetrop yani gözünde kayma teşhisi konuldu. Bunun için gözlük başlanması gerektiği söylendi Beylikdüzü devlet hastanesi göz doktorları tarafından ve doktorun verdiği reçeteyle gözlükçüye gittik, gözlüğü aldık. Fakat kızım hiçbir türlü gözlüğü takamıyordu(doktor asistanı hatasida olabilirmis) O zamanlar kızım 1 yaşındaydı. Elimden geleni yaptım takması için ama olmadı, takmadı. 2023′ten beri uğraştım. Ta ki bu zamana kadar, geçen gün Adana’da bir göz doktoruna götürdüm. Göz ölçümü yapıldı ve doktor şok oldu. Bu gözlüğü normal bir insanın takması bile mümkün değil dedi. Göz kaslarını iyice zayıflatmış, iki yıl kaybım var bunlar yüzünden,egzersiz verilmemiş düşük dereceden başlaması gereken gözlük camını en ileri seviyede başlatılmïş birnevi başından saldılar demekki beni,Çocuğumun gözleri bunlar yüzünden bı ilerleme kaydedemedi 2 yıl boyunca,devamli gittiğim doktorunun bı faydası olmayınca aynı hastaneden başka bı doktora gosterdim oda aynı şeyleri yaptı doğru düzgün göz.olcumu bile yapmadan git düzenli kullansın gözlüğü getir öyle diyip hep saldılar başlarından Allah’tan kızım kendini ifade etmeyi öğrendiği için anne bu olunca görmüyorum deyince ben uyandım ve Adana’da da bı doktora götürdüm.
Dr Gülşen ülkü
Dr Cemalettin cabi
Bu iki doktordan şikayetçi oldum,Allah yolunuzu bu doktorlara çıkarmasın kızlar🥀