kardelen2 Ayyy çok sinir oluyorum sürekli reklam 20 sn bekliyorum reklamın bitmesini en ufak bişey yazıcam reklam giriyo ne zaman kalkar bu reklamlar sıkıldım bıktım be yaaaaa girmek istemiyorum böyle olunca
beyzzsenturkk_ kardelen2 reklamlardab değilde yazdıklarımı göndermiyo bekle diyo bekliyorum tekrar deniyorum yine hata veriyor
denizalismom kardelen2 Reklamlar google tarafından otomatik oynatıldığı için müdahale edilememektedir. Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ’23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz🌸
ogretmenanne2024 kardelen2 ben üye olalı 1 buçuk sene olacak başta hiç reklam yoktu güncellemelerden sonra reklam yüzünden ben de girmek istemiyorum
kardelen2 denizalismom sürekli çıkıyor bir yorum bile yapamıyoruz her bir yazı yazdigimda bir Reklam çıkıyor
gemini Olmaz mı reklamdan gına geldi. Aslında seviyorum bu uygulamada vakit geçirmeyi ama reklamlar yüzünden günlerce girmediğim zamanlar oluyor.