fatmamom Kilo vermede en etkili olan nedir bana yardımcı olur musunuz Sezaryan sonrası kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
1balkizannesi fatmamom bir diyetisyene gidip diyet yapmak ve Spor yapmak ikisi bir arada çok güzel kilo verdirir.
ftmylm fatmamom Günde üç öğün yeseniz bile kalorileri sağlıklı yiyeceklerden protein ağırlıklı besinlerden almaya çalışın protein ve su tüketimi en çok süt yapan iki şey doktorum hep öyle derdi.Tahin dereotu yulaf yumurta peynir et bunları uygun öğünlere dozunda ekleyip bol yeşillikle ve günde üç dört litre su destekleyin inanın sütünüz azalmaz
ftmylm fatmamom he ben de kilo vermeye çalışıyorum siz emziriyorum dediğiniz için bildiklerimi sizle paylaşmak istedim
Serena94 bol su içmek ve acıktığını hissetmeden yemek yememek. ben ilk doğurduğum zamanlar 4 litreye yakın su içiyordum günde. boyum 167 53 kilolara düşmüştüm kemiklerim sayılıyordu. çünkü yemek yemeye de çok vakit bulamıyordum ve çok susuyordum :)
fatmamom Serena94 bebegi emziriyorum bu yüzden yemek konusuna dikkat etmem gerekiyor normalde günde bir öğün yemek yiyen biriyim ama bebek için yemeği düzenli olarak yiyorum