zeytinlikek ElizErva enbiya suresinin 8. Ayeti: “Ve mâ cealnâhum ceseden lâ ye’kulûnet taâme ve mâ kânû hâlidîn(hâlidîne).”
Eylul2018 merve5561 benim kızımda yiyordu ama zorla 19 aylıkken kestim sütten maşallah diyim şimdi geliyor mama diye bağırıyor acıkıyor çünkü.. süt içmiyor onun yerine yoğurt peynir veriyorum
2lokummannesiii zeytinlikek zaditen alerji damlası ama biz kullanıyoruz bir süredir alerjisini bastırmak için
OzsoyBuse 2lokummannesiii benim oğlumda alerjik bizde alerji ve soğuk algınlığında kullanıyoruz hiç duymadım iştah açtığını
Kaan-Afra20192014 Kaveda dediğiniz günden beri daha çok dikkat etmeye çalıştım sanki biraz değişim var çok saolun 🤲🏻
Kaveda Kaan-Afra20192014 işe yaradıysa onerim ne mutlu bana yeterki çocuklarımız sağlıklı ve mutlu büyüsünler 😁
Ada2019_ Kaan-Afra20192014 benim kızım 7kilo bir yasına giricek bence bu kadar kafanı yorma cünkü yorduk can daha kötüye gidiyor
Kaan-Afra20192014 Ada2019_ ben zaten kiloya takıntılı değilim :) çok hareketli bi bebek çünkü ama boyu da uzamayınca doktor da endokrin falan deyince açıkçası baya stres yaptım :(
Kaan-Afra20192014 Eylul2018 bende artık bilemiyorum önümüz ay görücez inşallah yaptıklarımın faydası olur