Kaan-Afra20192014 ya belki saçma gelir ama bende çok çaresizdim sinirlerim yıpranmıştı biz en son beslenme uzmanına gitmiştik ve inan ben aklına gelen gelmeyen her yolu deniyordum, defalarca biberon değiştim 8 tane falan aldık piyasadaki tüm mamaları denedik, raporlu özel mamaları dahi. Memeyi bile doğru düzgün emmiyordu diş dönemi falan derken, çocuğum hiç büyümüyordu, yemeyen çocuk o kadar zorki beyse uzatmayayım beslenme uzmanına gittik bize bir damla verdi sadece 1 hafta kullandım etki etti mi etmedi mi bilmiyorum ama öyle çaresiz kaldım ki kahımvalidem de rica ettim namaz kıldı bir dua varmış onu 121 kere okuyup suya üflüyormuşsun o suyu azar azar içiriyorsun bitene kadar ben mamasına kattım sürekli içirdim bi pet şişeydi, iştah yerine geliyormuş en son onu yaptırdım artık rabbimin hikmeti midir damlanın etkisi misir inan bilmiyorum 20 gündür ağzını açmayan zırıl zırıl ağlayan oğlum günde 5 öğün yemek yiyor maşallah diyeyim nazar değmesin yavruma, 3 haftada 700 gr almış, ya o damlayı bi sor doktoruna yada dua et sende üzüldüm yazını okuyunca bebeğin gerçekten küçük kalmış biraz annesi.