urasnannesi Kızlar bebeğim 4 ay 2 günlük doğum kilosu 3.300 şuan da 6 700gr geliyo bugün doktora gittim az kilo almış ayına göre dedi sizce normal mi az mi kızlar sadece anne sütü alıyor bebeğim ne yapmam lazım
sumeyye_emre urasnannesi bence iyi gibi kilosu benimkide 3100 doğmuştu şuan 5 buçuk aylık, 4 aylıkken o civardaydı bide kilosuna o kadar takılmamak lazım diye düşünüyorum anne sütü alıyosa sağlığı yerindeyse kafanıza takmayın derim
Elfelf475 urasnannesi bizimkisi 3 aylık 5900 ve doktorumuz bu aydan sonra 500 gram alsa bile bizim için yeterlidir dedi. Yani 4 aylıkken 6400 olsa normal diyecek bizimkisi. Sizin neye göre öyle demiş sormadınız mı
ellerimtombik1 urasnannesi bizimde aynı geldi ama sağlık ocağı talipliyiz sadece iyi demişti Doğum kilosu 32040 4aylık kilosu 6800 gayet iyi dedi
ellerimtombik1 urasnannesi diğer bebeğim de 2950 gram doğdu dört aylık kilosu 5600 falan ona bile iyi dedi Persentili tablosuna göre %25 lerde
Kitsu Hemen hemen aynı bizimde. Doktor bir şey söylemeyince post açtım canım anneler sağ olsun cişli bez sayısı normalse endişe etme dediler genel olarak. Bende bez sayısıni takip ediyorum
yusuf3850 urasnannesi işte veriyim dedim sonra hemşire gerek yok dedi anne sütü içiyorsa hatta eşimde dedi bugün mamaya gerek yok anne sütü daha faydalı diye
urasnannesi Elfelf475 geçen ay 6 200 dedim ona göre söyledi galiba sormadım bende neden diye beni emzirme hemşiresine yönlendirdi
elfmrl123 urasnannesi bence gayet iyi bebeğinizin kilosu benim bebeğim de 3600 doğdu 7400 dü 4. Ay da kilo alımı gayet iyi demişti doğum kilosuna bakıldığında aynı bence