aleksandralarossa Kızlar en iyi dik süpürge ve en iyi deterjan hangisi bana yardım edermişsiniz? Dyson v12 vardı kırıldı daha iyisi varmı? Ve hiç leke bırakmayan tertemiz yapan çamaşır deterjanı hangisi? Hadi hamarat kızlardan öneri alayım🫶😇🥰
sezer2022 aleksandralarossa bende soruna soru ekleyeyim mi 🤣🤣 en hafif dik süpürge hangisi ya hepsi bana çok ağır geliyor
MamaUygarVibes aleksandralarossa v12 yi ne kadar süre kullandınız ve kırıldı. Bendede v12 var insallah başıma gelmez🫠
usenmedimyaptimbirvelet aleksandralarossa ben v12yi bir daha alırdım herhalde. Su gibi akıp gidiyor V15 ile gen5 denedim kolumu çok fazla yordu süpürge gözümde büyüdü. Yumuşatıcı olarak yumoşun mavi olan lilyum yani onu öneririm perdelerde herhalde 4-5 ay kalıyor kokusu. Toz Deterjan bingo ultra beyaz O da iyi
aleksandralarossa barbiee_ sezer2022 Beyninizikullanmakucretsizdir barbiee_ Beyninizikullanmakucretsizdir MamaUygarVibes Kitsu usenmedimyaptimbirvelet EyseminOglu siladgnchdr Momys1 kızlar çok özür dilerim acil dışarı çıkıp tekefonu elime anca aldım
aleksandralarossa Beyninizikullanmakucretsizdir kablosuyla uğraşamam takılır düşer biyerimi kırırım bide ev işlerinde çok yeniyim🤦♀️😄
barbiee_ Beyninizikullanmakucretsizdir 🤣🤣 ahahahah Allah seni annemde de var süpürüyorum da yeri emcüklüyor adeta
aleksandralarossa MamaUygarVibes yok balım bizimki merdivenden yuvarlanmak suretiyle perte çıktı 😄 normalde kırılmaz sanırım
Kitsu Bence Bosch dik süpürge Yumos deterjan Ama bebek için soruyorsanız ben lekeyi beyaz sabun sürüp öyle yıkıyorum henüz çıkmayan leke yok
aleksandralarossa Kitsu yumoş yumusatıcımı yoksa onun deterjanı mı var. Genel olarak yıkayayım ve sherşey tertemiz olsun istiyorum oğlum da 3 yasında zaten hepsini birlikte yıkıyorum😇
siladgnchdr usenmedimyaptimbirvelet ajxmqnxnsmxmsn bana v15 lazım diyordun ya Neresi agır bana su gibi geliyor akıp gidiyor cnmm😮💨
aleksandralarossa usenmedimyaptimbirvelet memnundum da aslında ama daha iyisi varmı ki dedim. Bide ben pek anlamıyorum yardımcım vardı ama artık yolları ayırdık bana kaldı ve çok bilgisizim 🫠
maygirl usenmedimyaptimbirvelet v15 sarji kac dakika gdiyor.yeni 12 aldim b8 sabah supurdum vurde ogledeb snra btti ya😆15 nekadr sure gdiyor?
EyseminOglu Süpürge olarak bosck kullanıyorum memnunum deterjan olarak da bingo kullanıyorum leke çıkarıcı kullanmazsam hiçbir lekeyi çıkarmıyo maalesef
siladgnchdr aleksandralarossa dyson v15 total clean kullanıyorum çoook memnunum dyson’dan şaşmam nasıl kırıldı ?😂
aleksandralarossa siladgnchdr elimden kaçtı merdivenlerden yuvarlandı 😄🤦♀️ ev işlerinde yeniyim be biraz da sakar🤦♀️
sezer2022 aleksandralarossa yaaa bende robotta var o yüzden anlık, şipşak işler için hafif bişey bakıyorum 🙈