mutluluk13 Kızlar genelde antalyada tatil yapardık bu sene değişiklik olsun egeye gidelim dedik ama Antalya’daki gibi seçenekler yok fiyatı çok yüksek olmayan 1.5 yaşında bebeğimle gidebileceğimiz otel önerilerinizi beklerim
momas mutluluk13 bodrum duja otel çok iyidir Club beyy de çok iyi Kuşadası liberty öneririm Bunların fiyatları çok yüksek değil bakabilirsiniz
burcubrck mutluluk13 Ege tatilini çok seviyorum o yüzden baya araştırmıştım. Eğer sakin bir otel isterseniz kesinlikle richmond ephesus resort. 2 defa gittik tertemiz yemekleri falan güzel. Geçen senede Ephesia Holiday Beach Club gittik ama orası Aqua olarak çok iyi ve çocuğunuz eğlensin istiyorsanız gidebilirsiniz. Kuşadası Liberty çok çok güzel.
Yazmelegi_ mutluluk13 mugla marmaris icmeler club selen öneririm. Öyle kalabalık değil ama şenlikli geçmişti bizimki
ayazs_mom burcubrck merhaba denizi nasıldı sizce Kuşadası liberty nin, temiz cam gibi bir deniz arıyorum öyle miydi yoksa bulanık bir su mu acaba
mutluluk13 Teşekkür ederim bakıyorum şimdi heps güzel görünüyor evet bodrum vs olsa daha çok tercih ederim ama buralarda olabilir
burcubrck ayazs_mom Kuşadası denizleri maalesef cam gibi değil Aydın civarı kaç otele gittiysek kötüydü havuzlardan yararlandık. Ama Muğla tarafları daha güzel
pnarglg ayazs_mom Kuşadası’nın denizi güzel değil maalesef oralı olarak önermem cam gibi deniz arıyorsan 😊 sadece milli parkı var denizi güzel oda Kuşadası’na en az 40dk falan mesafe vardır.