elifff94 3 aylık bebeğim gece 19.30 dan 5.30 a kadar uyuyor ancak gündüzleri hiç uyutamıyorum. Lütfen yardım 😥😥😥
ysm53 elifff94 benim de 2 ay 24 günlük bayağıdır öyle gündüz yarım uykuda hep gözleri açık uyuyor en fazla 10 dk bu sefer uykusunu alamayınca akşama doğru ağlama krizleri tutuyor doktora sordum yapacak bir şey yok gece uyuyorsa normal dedi
miranatls elifff94 45 günlük tam olarak böyle hatta bizimki 12 de uyuyo 5 dedin mi ayakta gündüz 1 saat tatmaz toplasan.
koruk elifff94 şaka gibi ama bu senenin tüm bebekleri hep böyle neden acaba 😂 bizde 3 ay 8 günlüğüz resmen şaka gibi yatırıyorum sanki hiç uyumamış gibi hemen gözünü acıp bana bakıp gülüyor bir gramda uyku olmuyor gözünde hele sallasamda geri uyumuyor şaka gibi ciddenmişin garibi hepsi böyle bu sene
elifff94 ysm53 bizim doktor da gece uyuması önemli büyüme hormonu gece salgılanıyor dedi ama gündüz uyumaması benim elimi kolumu bağlıyor ve uyutamadıkça geriliyor aslında. Ama yine de uyumuyor uyutamıyorum 😥
ysm53 elifff94 yürüyüş yapabilirseniz arabasına koyup yapın ben evde uyutamayınca öyle yapıyorum dışarda uyuya kalıyor eğer havada güzelse. Eve girdiğimiz an uyanıyor ama ne yapayım o da kârdır diyorum. Bu aylardaki bebeklerde böyle bir durum var sanırım.
elifff94 gamomuu peki biz bir türlü doktorların önerdiği 14-16 saatlik uykuyu başaramıyoruz gece uyusa bile. Bu sağlıklı birşey mi kafamı çok kurcalıyor
elifff94 miranatls o günlerde benimki de öyleydi ama gündüz uykuları şuana göre daha iyiydi. En azından 2 saat aralıksız uyuturdum. Ne olduysa 2. Aydan sonra oldu
elifff94 koruk tam olarak aynı şeyi yaşıyorum. Uykudan gözleri kapanan çocuk beşiğe yatınca bana çakmak çakmak bakıp kocaman gülümsüyor ve gözünde asla uyku yok. Uyutmaya çalıştığımda da ayaklarıyla kollarıyla tepinip aguluyor 😂😂
elifff94 ysm53 evet ama bütün gün uğraş uğraş yoruluyorum bi yerden sonra da oturup dinlenmek istiyorum. Ayrıca bazen arabada bile uyumuyor 😥
zenginoldum ysm53 mesele bebek araabsi degil. Gunduz uyutup , ev işlerini yapmak,karnimizi doyurmak ,yemek yapmak evi temizlemek. Bebek arabasina koyup disari ciktiktan sonra ne anlami kaldi evi bock goturuyor . Arabada tabi ki uyur .
ysm53 elifff94 evet ne yazık ki gündüz uyumaması ilgilenen insan için çok kötü oluyor. Kendini oyalamak da oayalayamıyorlar ya emiyor ya ağlıyor sürekli birlikteyiz tek bakamadım ben anneme geldim kahvaltımı bile 5 dk içinde yapıyorum boğazıma diziliyor. Bizimki uyuyor açık havada çocuğun sevdiği şeyi bulmak lazım.
elifff94 ysm53 evet dışarısı bazen işe yarıyor ancak gaz problemimiz de var o olduğunda ne yapsam uyutamıyorum ve gazını çıkarması saatler alıyor
elifff94 zenginoldum hahaha evet tabiki bu yüzden de gündüz uyumasını istiyoruz ama uyumuyorlar işte 😥 benim eşim sağolsun işten gelip evi temizliyor 😥 yoksa halim zordu. Yemeği sabahtan akşama kadar ancak yapabiliyorum
ysm53 zenginoldum hanımefendi konuyu açan kişi çocuğumu uyutamıyorum diye yazmış çocuğum uyumuyor ben de evin işlerini yapamıyorum dememiş ben de ona göre yorum yaptın kendim deneyimlediğim şeyleri yazdım siz daha güzel akıl verin o zaman hey allahım
zenginoldum elifff94 aslinda sling işe yarar fakat benim belim sırtim söküluyor canim acıyor millet ne guzel tasiyor valla hayranim.slinge sarıp her işi yapabiliriz ama yok ben yapamiyorum :( ev berbat halde. Onu gectim yemek dahi yapamiyotum dun aksam kahvaltilik yedik zar zor. O da bebek kucagimda hem emiyor jem yemek yemeye cabaliyorum .
elifff94 zenginoldum evet sling güzel bir seçenek ama gerçekten aşırı bel ağrıtıyor . Heralde bizim çocuklar büyüyene kadar bizim evleri pislik götürecek 😂😂