Rabiiul Bu iki model arasında ne farklılar var ? Ve önerir misiniz başka marka önerisi olanlarda yazarsa sevinirim 🌸
momas Rabiiul sanki biri katlanıyor diğeri katlanmıyor diye biliyorum ama bi özellikler kısmına baksana ya da soru cevap yerine.
beyza000 Rabiiul prego torino aldım 2 aydır aktif kullanıyorum. Harika gerçekten manevraları falan çok rahat. Oğlum yatış pozisyonunda uyuyor bile. Bebek arabasını hiç kullanmıyoruz diyebilirim. Parçaları sökülüyor arabaya atıyoruz avm park bahçe her yerde kullanabiliyoruz
metemom_ Rabiiul ben alttakini hiç görmedim de üsttekini görmüştüm o yüzden onu düşünüyorum pek fark yoktur bence
Rabiiul momas katlanma dışında ekstra bi özelliği var mı acaba veya farklı marka da olabilir doona muadili , prego vs
momas Rabiiul valla diğer markaları bilmiyorum ama ekstra özellik yok sadece biri katlanıyor diğer katlanmıyor. Bende globber alıcam ama katlanınca da çokta küçülmüyor o yüzden hangisinin fiyatı daha ucuzsa onu alıcam jcmajsja aslında diğer markalar daha uygun ama bilemedim globber baya sağlammış
momas Rabiiul o heryerde yok yaa bende bi oturtup gezdirmek istiyorum da işte hangi mağazalarda var kim bilir
metemom_ Rabiiul ekonomiye o kadar alışmışım ki arada çok bir fark göremiyorum asko ama dediğim gibi üsttekini kullananları çok görüyorum o yüzden onu almak istiyorum
Rabiiul momas be parkta birisinde gördüm denedim muadili , şöyle düşünüyorum acaba muadil alıp seneye scoter mi alsam ? O kadar para verip bide binmezse ? Scoter gelince bunu bırakır zaten yada bisiklet olarak kullanır
Bsmdg Rabiiul ikiside katlanmıyor. 2. Fotoğraftakinin katlanabilir olanı var fiyatı daha yüksek. Bunların tam olarak farkını bilmiyorum ama sanırım gölgelikten dolayı fiyatları farklı
momas Rabiiul Ben de Scooter‘la arasında çok kaldım ama bu Globerlar hem bisiklette olduğu için hani dedim uzun sürede kullanabilir o yüzden ilk etapta globber istedim sıktı daha ziyade böyle iki yaşından sonra falan sanki güzel binebilir diye düşünüyorum
metemom_ Rabiiul ben 1 yaş doğum günü hediyesi olarak alayım diyorum ama eşim de akülü araba alım diyor karar veremedim o kadar pahalılar ki
Rabiiul metemom_ akülü araba var bizde babam asyaya 7 aylıkken hediye almıştı güzel ama sürekli al dışarı çıkart şarja tak vs oda zahmetli he akülü alırsın bisikleti de normal standart bir şey alırsın o ayrı
Rabiiul momas muadiller de bisiklet oluyor o yüzden kararsız kaldım muhtemelen muadil alıcam seneye de scoter alırım