Oğlum yabancı bir ülkede kreşe gidiyor okuldayken mutlu diyorlar genelde ama çocuğum bizden ayrıldığı için mutsuz bunu sk ak dile getiriyor annelik vicdanim yerlerde gurbette olduğum için hiç kimsem yok dört duvar arasında kalmasın istiyorum tv başında ama bu lafları da içimi çiz ediyor yaşının erken old düşünmüyorum artık çünkü daha küçükten gidenler var merak ettigim sizlerinkide bu kadar duygusal mı anne ben sizi bekledim gelmediniz diyor neden beni bırakıyorsun vs vs eşim çocuk bu olur diyor ama ben bazen dayanamıyorum ama onun için en iyisi orası zaten hep sevgi veriyoruz ve desteğiz ama artık yaş itibariyle benim ona sunduğum seçenekleri beğenmiyor ve ve zıtlıklar yaşadığımız bir yaştayız bugün uyumadan önce ağladı bende çok duygusalim bana mı çekmiş bilmiyorum bazı annelere bakıyorum okula giderken ağladı diye dümdüz anlatıyor ben bile bunu söylerken bir gözlerim doluyor napiyim anksiyetemde var sürekli bensiz napar modundayim ya ben öldürsem ona ne olur hep gözleri beni arar mı falan aslında çok aktifim ama bu ara sürekli oğlumu rüyamda görüyorum sadakada verdim duada ediyorum ama anlamadım sizler de taşıyormuşsunuz çok uzun oldu evde kimse yok çocuk uyudu benim gozyaslari sel size dökmek istedim 🥹