binnur37 Minnospanda ben 14 aylıkken deldirdim ne yara oldu ne birşey .. Sadece onların taktıkları küpeyi cıkartıp altın düz küpe taktım bende aşırı arkası kir doldu bide kulağının arkasına battı bende halka ile değiştirdim şuan birşey yok ..
Minnospanda adaal kendisi istiyor diye deldirdik aslında ne kadar bilinçsiz bir istekte olsa, bende biraz daha büyüsün kendi fikri olsun diyordum ama şükür deldirdik dün sadece deldirirken ağladı. Aksam herkese gösteriyordu kupelerini çok sevdi 😊
Minnospanda Feyzosumunannesi istemiyorsa zorlamayın tabi. kendisi istiyordu kızım biz o yüzden bi cesarete geldik
Minnospanda Nikita dün deldirdik sadece deldirirken ağladı sonra birkez bile aciyor demedi sürekli de soruyorum korkuyorum acıyorsa diye, ama dokunuyor filan yok acımıyor diyor. o yüzden biraz rahatım inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Minnospanda Ucansupurge yaa bizde aynı şekilde dün deldirdik ve sadece deldirirken ağladı sonrasında hiç aciyor demedi. surekli de soruyorum aciyor mu diye yok acımıyor diyor, herkese kupesini gösteriyor 😊 iki hafta mi beklediniz küpeleri değiştirmek için
Ucansupurge Minnospanda Ay aynı benim kızımda sürekli gösterip duruyor 😅 evet 2 hafta bekledik sonra değiştirdim. Delen yer 7-10gun içinde değiştirebilirsin demişti ama kızım değiştirmek istemedi tekrardan delinecek sanıyordu. Kendi isteyene kadar zorlamadim kendisi değiştirelim artık dediğinde 2 hafta geçmişti ☺️
balkizlar Minnospanda Minnospanda ya bir kere kıyafetine takıldı düştğ küpe o an taktırmak istemedi ben de bir kaç gün sonra takarız dedim max 1 hafta olmuştur bir baktım delik kapanmış
Minnospanda evlatkokusucennetkokusu maşallah baya erken deldirmissiniz ben yine cesaret edemezdim de annemin gazına geldim istiyor çocuk deldirelim dedi. ben büyümesini bekleme taraftarıyım aslında 😊
binnur37 Minnospanda yok 1 hafta sonra değiştirip altın takmak gerekiyor ya o küpeler yaptı yara değilde arkası kir gibi oldu .. saçı falan takıldı yattığında arkası battı yara oldu gibi ..