nisakb Kızlar 11 ay 1 haftalık 1 aydan beri tutunup kalkıyor aslında hemen yürüsün diye tribe girecek birisi değilim ama kafayı gözü çok fazla vuruyor bir an önce yürüsün istiyorum sürekli tutmaktan arkasında her saniye durmaktan çok yoruldum geçen fark ettim dizim aşınmış diz üstü peşinden gitmekten 😭😭😭
karpuz_ nisakb yürüyünce de peşinden koşacaksınız o iş yürümeyle bitmiyor 🥲 bu arada benim bebeğim 14 aylıkken yürüdü
2124 nisakb Saçma gelck belkı ama şu şey var y salladım selaya yürüsün gelck cumaya dıye bişi ben onu yaptım hemen etkılı oldu aslında ınanmadan yptım ölesıne şakasına haftasında gördum etkıyı alakalı değil belkı ama
nisakb karpuz_ tutunup kalktıktan ne kadar zaman sonra yürüyorlar yerden eğilip bişeyleri alıyor koltuklardan tutunup gidiyor ama inanılmaz hızlı hareket ettiği için sürekli bir yerini vuruyor
karpuz_ nisakb 8.5 aylıkken başlamıştı tutunup kalkmaya tabi hemen o an hızlı değildi sonra hızlandı hep emekledi ya da kenardan tutunup yürüdü her işini o şekilde yapabildiği için bence benim bebeğim tembellik etti geç yürüdü yani tutunup kalkıp yürümesi bi anlam ifade etmiyor 1 ay içinde de yürüyebilir bu 18. Aya kadar da uzayabilir malesef. Yeni mi başladı tutunup kalkmaya
nisakb karpuz_ 9.ayın sonunda başladı ve giderek hızlandı 😂 tipik erkek bebek hiç durmuyor yaşlandım resmen
hazelvemeyra karpuz_ aynen öyle emekleyen bebekler geç yürüyo her yere emekleyerek gidebildikleri için. Benim kızım hiç emeklemedi o yüzden mecbur yürüdü 11 aylıkken 😅 ay çok hızlı olmuştu ya 9 ayına kadar dönmedi bile 10. Ayına bi girdik çocuğa güncelleme geldi resmen tutunup kalkmalara başladı sıralardı 11 aylıkken de yürüdü birden herkes şok oldu oturup duran kız nasıl böyle yürüdü diye 😂
karpuz_ nisakb ben hiç arkasında dolaşmadım valla gözüm üstündeydi düşeceği zaman atılıyordum hemen ama tabi bazen de küt diye vurduğu oluyordu alıştı sonrs düşmedi daha şimdi de yürürken düşüyor 😂
aryaliya2024 2124 ay bende inanmam böyle şeylere ama deneyeceğim yarın inşallah hep niyetindeyim unutuyordum iyi oldu hatırlattığınız bizde 1 yaş 20 günlük bakalım haftaya inşallah yürür. Emeklememiz hiç olmadı. Hep poposu üstü kaydırdı. Şimdi her yere yürümüş gidiyor. Bakalım inşallah olur 😅
Themom_ nisakb 8 aylıkken tutunup gidiyordu 11 aylıkken tek elinden tutunca ve yürüme arkadaşı ile patır patır gidiyordu ama tam anlamıyla desteksiz 15,5 aylıkken yürüdü ama yaklasık 1,5-2 ay daha peşinden dolandım 😍
hazelvemeyra nisakb tel elinden tutup yürüyorsa yakında yürür derler doğru da. Yürüyünce rahatlıktan diye düşünmeyin ama 2-3 ay daha peşinden gidiyorsunuz düşmesin diye 😅
karpuz_ hazelvemeyra hangisi daha iyi bilemedim valla sanırım emeklemeden yürümek daha iyi ama bu sefer de niye emeklemiyor oturuyor diyr kafama takardım😂 gerçekten de bir anda yapıyorlar bi de beklemediğin ands 😂
hazelvemeyra karpuz_ bende bu kız nasıl yürücek çok tembel vs diyenleri takıyordum kafaya ablamda emeklemeden yürümüş benim o yüzden kafama takmazdım da işte 😃 bende emekleyen bebekleri çok beğeniyorum bakalım küçük kızım emeklicek mi 2 aylık daha 😅