ohd23 Öglen uykusunda ayamda sallayip 10 dakikada uyuyor oglum ama HER akşam bak her akşam gece uykusuna yatırımca 1 saat sürüyor nerdeyse. Neden böyle oluyor acaba bilen var mı??
naz2911 ohd23 gece uykusuna kaçta geçiyor ve gece uykusundan önce son uykusundan kaçta kalkıyor ne kadarlık beebiş
Sev16 ohd23 bende gerçekten onu sorguluyorum bu günlerde senin ki yine iyiymiş gündüz benim gündüzde minimum 20 dakika bazen yarım saat gece 1 saat bazen 1.5 oluyor deliyorum yıldım artık odaya girip uyutmak istemiyorum uyutmasam benimle 2 ye kadar oturur
Minikalbim Hissediyorlar dinlenicez kendimize kalıcaz ya biraz kafa boşaltıcaz ayak uzatıcaz koltuk yatak görücez ya ondan😂
ohd23 Minikalbim ayyy sorma ya benim oğluş zaten geç yatıyor direk bende yatıyorum keyif yapamıyom bile yorgunluktan🤣
ohd23 naz2911 son uykusu 16.30 dan sonra uyutmuyorum. Kaldırırım. Gece uykusuna da 22;00 gibi yatırıyorum… uyuması zaten 23:00/23:30 buluyor…
ohd23 Sev16 vallah beni anlaatmışsın resmen bizde öyleyizzz. Akşamları delirmek üzereyim şu an yine 1,5 saat oldu nerdeyse ve hala uyumadi… uyutmasam oturur vallah :(
Ss93 Gündüz uyuduğu oda aydınlık olsbilir mi? Bizdr de aynı sorun vardı karanlık perde ile çözdük olayı