SheDoesntCare Kızlar kızım 3 yaş 2 ay ,oğlum 8 günlük ve evde tv maalesef açık oluyor kızım izliyor gün içerisinde benim size sorum tvnin açık olması kardeşine kötü etki eder mi ne zamandan itibaren tv hiç olmamalı evde ?
etuerk SheDoesntCare sürekli açık değildir heralde şimdiden bir düzen yapsanız güzel olur zaten sürkeli uyuyan bir bebektir onun uyku saatlerinde kızınıza tv saati oluşturabilirsiniz bu sayede ilerde sizde zorluk çekmez ayrıca kızınızda sınırlı saatte tv izlemiş olur bu arada 6. Aya kadar bebekler net görmez ama algıları açıktır 40. Çıktıktan sonra seslere canlı renklere tepki vermeye başlar
mamacitaa_ SheDoesntCare hiçbir şey de olmaz. 🙅♀️ Tv bu öcü ( ! ) filan değil ya.. 7-24 açık değildir zaten
Mnli SheDoesntCare eder yani şöyle 3 yaş olan sınırlı izliyordur o süreleri bebeğin uyku saatlerine getirin ya da farklı odalarda büyüdükçe süreci yönetmek daha zor oluyor mesela benim biri 21 aylık biri 5.5 yaş büyük olanın ekran süresi var 1 saat günde ama artık küçük de yanına gitmek falan izliyor bu zamana kadar izletmedik ama tutmakta zorlanıyorum hadi desem tamam izlesin içerik olarak da ayları birbirini tutmuyor
SheDoesntCare etuerk teşekkür ederim, kızım diğer ay İnşallah kreşe başlayacak zaten kreşe giderse tv de pek olmaz diye düşünüyorum (:
mamacitaa_ BeyzaKeles ay evet buna bende dikkat ettim çünkü hep ‘ sıfır ekran ‘ postları açılıyor .. Kendi tercihi yaşayış tarzı herkesin fakat ben çok abartı olarak bakıyorum bu duruma .. hiicccc izletilmemesine .
SheDoesntCare Mnli teşekkür ederim zaten bebeğim sürekli uykum halinde 8. Gün oldu bugün ama tv ile aynı odadayız bebeği aşagıda beşiği var ona koyuyorum ama sesleri falan duyuyor sadece
BeyzaKeles mamacitaa_ keşke hiçbir çocuk izlemese ama herkesin hayat şartı farklı maalesef burdakiler dört dörtlük gibi anca tv den vuruyorlar anneyi ilgisiz yetrsiz gibi hissettirmekten başka birşey değil 3 yaş oğlum 6 aylık kızım var günlük en az 2 saat dışardayız evde oyun da oynarız ama yeri geliyor açıyorum maşallah gayet aktif konuşkan da oğlum var
bear20 mamacitaa_ sıfır ekran büyütmüş yengem dayım var çocuk şuan hasta hiç bi çizgi karekter bilmiyor kostüm bilmiyor okuldan alındı saldırgan.. akranları tarafından zorbalık gördü şiddetli bi çocukluk yaşıyor .. bu çocuk tv olmayan bi evde yaşadı ve dayım tuşlu telefon kullanır siz düşünün…. sıfır ekran diyenleri anlamıyorum zaten çok garip…
Neslihannnnnnn SheDoesntCare bizde sizinle aynı sayılırız tvmiz yoktu Tv aldık yarın kuracaklar , ben Tv hiç açmam muhtemelen ama günde 1 saat büyük oğlana açıcam bebek uyurken büyük oğlan izleyecek öyle plan yaptım hem onu izlerken sessiz olur küçükte daha çok uyur 🤣 1 saat yeterli zaten biz hava ısındı tam tekmil hazır sokakta parkta yaşıyoruz
Neslihannnnnnn SheDoesntCare bizde sizinle aynı sayılırız tvmiz yoktu Tv aldık yarın kuracaklar , ben Tv hiç açmam muhtemelen ama günde 1 saat büyük oğlana açıcam bebek uyurken büyük oğlan izleyecek öyle plan yaptım hem onu izlerken sessiz olur küçükte daha çok uyur 🤣 1 saat yeterli zaten biz hava ısındı tam tekmil hazır sokakta parkta yaşıyoruz
3kedili2bebekli SheDoesntCare TV tüm gün açıksa etki eder TV büyügün yaşına uygun olarak sadece yarım saat açıksa o yarım saatte zaten bebeğin uyku saatine denk getirirseniz problem olmaz
SheDoesntCare 3kedili2bebekli yani açıkçası yarım saat değil biraz daha fazla izliyor kızım ama kreşe başlayacak İnşallah diğer ay en aza iner tv süresi birde bebeğim sadece sesi duyuyor zaten henüz 8 günlük
3kedili2bebekli SheDoesntCare sadece ses deyip geçmeyin yakında uyku bozukluğu başlar TV sesi yüzünden, 4. Aydan sonra da ciddi etkilerini gorursunuz izlemese bile sesinden etkileniyor ses bile çıkarmaz babildama vs olmaz her bebek bir değildir bunu unutmayın kimi izletir hiç bir şey yapmaz (ki ben hiç bir şey yapmıyor diyenin çocuğunda TV kaynakli en az 5 problem sayarım da neyse) kimi 15 dakika izletir yada sürekli evde ses olsun diye müzik açar o bile çocuğu etkiler
maygirl SheDoesntCare sesine maruz kalmakta etkendir.goruntu ses ayni.uyku saatlerne denk getirin.uzun vadede acik kalmak sesini duymak etki eder bunun zararlarnni bikac ay sonra anlareiniz bu sekilde dewam edilirse.sesinede surekli maruz birakmayin.
SheDoesntCare bear20 yani ekran oldukça zararlı birşey ama Allah korusun bazen de olacağı varsa istediğin kadar koru oluyor