miraykus2 Kızlar kızım koltuktan kafasının üstüne düştü bi şişlik kızarıklık veya morluk yok şuan gayet iyi ama çok endişeleniyorum hastaneye gitmelimiyim lütfen bi bakınn
Meri-Mel miraykus2 Gidersen için rahat eder ,ben giderim , gitmezsen de kusma gözlerde kayma bilinç kaybı var mı takip et 3 saat uyutma.
kckkz- miraykus2 kaç aylık çöp küçükse sadece Ultrason ile bakılıyor takip edin diyip gönderiyorlar gizde kayma fışkıracak şekilde kusma olursa gelin diyorlar benim kızımda 2 aylıkken poşette düşmüştü
snydl Canım iki saat uyutma hastahaneye gitmesen bile uyutma kusma falan gözleri kızarık mı yada kusma göz kızarıklığı ve haksızlık uyku hali varsa git derim
miraykus2 snydl uykusu çok var şuan emerek uyuyor grip zaten gözleri düşmeden önce de kızarıktı ama bilemiyorum ya korkuyorum
dnzdnzdnz miraykus2 onlara da güvenilöiyor ki illa iki üç doktora gözükeceksin. İnşallah bişey yoktur ama işte Allah korusun çocuklarımızı ya
miraykus2 dnzdnzdnz valla Rabbim korusun nasıl olduğunu anlamadım ya saniye içinde oldu resmen çok kötüydü çocuktan fazla ben korktum inşallah tekrar olmaz ya
mom_4 miraykus2 kusmadıgı sürece sorun yok Bnm bebeğim düşmüştü baya morluk şişlik öpmüştü eşin sağlıkçı 5 saat uyanık tutup gözlemledik sonra uydu çok şükür sorun olmadı bende de panik var sizi anlıyorum
miraykus2 mom_4 ilk çocuğum olduğu için çok tecrübesizim açıkçası ve zaten kendim panik bir insanım ilk defa da böyle düştüğü için napıcağımı sapıttım Rabbim bütün evlatlarımızı korusun