guzelanne564 Kızlar bugün 5 adet avokado aldım birini olgunlaştırmak için ayıracağım diğerlerini daha sonra tüketmek için buzluğa kaldırmak istiyorum nasıl saklanır buzlukta?
CuteBadesMama guzelanne564 buzluğa hiç koymadım, normal soğutucu kısımda poşetin içinde bir aya yakın aynı sertliğiyle kalıyor. Ne kadar sürede tüketeceksiniz?
cLearQueen guzelanne564 buzluga gerek yok, illa koycam diyosan instada kup kup kesip koyuyodu ben denemedim
PeekaBoo_ guzelanne564 buzluktan çıkınca tadı ve yapısı bozuluyor ben sevmiyorum, olgunlaşmamış şekilde buzdolabında baya süre durabiliyor
guzelanne564 CuteBadesMama oğlum için aldım aslında yoğurduna falan katmak için mesela bir tanesini bir haftada ancak tüketebilirim
guzelanne564 cLearQueen bir ay dayanır mı buzdolabında ben daha önce hiç saklamadım avokado marketten bir adet alıp direkt tüketiyordum
CuteBadesMama guzelanne564 kaç aylık oğlunuz? Tadımları bitirdikten sonra mutlaka her gün yarım avokado yediriyordum ben.
[silindi] guzelanne564 evet hep böyle yapıyorum kilitli poşete yayın bıçağın tersiyle porsiyonlayın yemeden yarım saat bir saat önce bir porsiyon çıkarın güzelce tüketin ☺️
guzelanne564 CuteBadesMama hadi ya 7 aylık olduk tadımlar bitti öğlen ve ikindi öğünlerine başladım bugün her gün ağır gelmez mi
suhedaaaaa guzelanne564 Çekirdeğini atmayıp, diğer kabuğu da üstüne kapayıp yağlı kağıda sarıp dolaba koyuyorum hiçbir şey olmuyor
suhedaaaaa suhedaaaaa ben direkt başlığa yorum yaptım içeriği okumadım 🥹🫣 buzlukta hiç denemdim bilmiyorum
Mnli guzelanne564 olgun değilse buzluğa koymayın buzdolabında muhafaza edin çıkarıp olgunlaştırırsınız tüketeceğiniz zaman olgunsa eğer püre şeklinde buzlukta saklayabilirsiniz
CuteBadesMama guzelanne564 gelmez, avokado içeriğindeki yağlar bakımından anne sütüne en yakın meyve ve besleyici 💕
cLearQueen guzelanne564 her turlu meyveyle ezip verebilirsin icine bebe biskuvisi koyabilirsin corbaya bile katabilirsin