adasmummy Kızlar bebem de bi değişik huy başladı gece yan dönerek uyumaya başladı normalde sırt üstü uyuyo 7 aydır normal mi? Bi anda oldu ama ve uykuya dalamıyo asla
cakebabe adasmummy 8 ay 23 günlük 2 haftadır falan benimki de aynısını yapıyor rahat edemeyince de ağlıyor
nkygsz adasmummy hahahahahha alanı genişse döne döne uyusun dokunma değilse benim gibi yere in sende 😂
metemom_ adasmummy arkasına destek koymanı tavsiye etmem canım ben öyle küçükken bir kere koydum öbür tarafa dönmeye çalışırken yüzünü yastığa gömmüştü kamera olmasa fark etmezdim
incer adasmummy destek koymayın bence uykusunda istediği tarafa dönsün dönmeyi boşverin daha yatağın her tarafında gezecek uykusunda 😂
adasmummy metemom_ yanımda yatıyo canım park yatağı var da ama bi korkmadım değil en iyisi alayım desteği battaniye koymuştum geçmiş olsun bu arada ❤️
metemom_ adasmummy teşekkür ederim benimde geceleri yanımda yatıyor sabah koymuştum ama şöyle destek koymadıkca dönmeyi iyice öğreniyor bir hafta falan geceleri ağlıyor ama sonra dönmeyi öğrenince rahat ettiği pozisyonu bulup uykuya dalıyor
adasmummy metemom_ benim kız dönüyor canım birkaç gündür bi türlü dalamıyor uykuya sürekli yan yatmak istiyo destek koymayınca da geri düşüyor uyanıyor bu sefer de
Alesh adasmummy bi sonraki aşama yüz üstü uyumak isteyecek 😄 bizimde hep yan yatardı şimdi yüzüstü yatıyor çeviriyorum hemen tekrar yüzüstü dönüyor öyle rahat demek ki 😄
Alesh adasmummy yok kapanmıyor kendi yüzünü yan çeviriyor zaten. Ben ne kadar düzeltsemde kendi yüzüstü yatmak istiyor
eozlem adasmummy 8 ay 17 günlük oğlum. 2 gün önce oturarak uyurken buldum beşikte. Herhalde emekleyip gidecekti ama uyku ağır geldi hdhhdhdjdj Annemlere kalmaya gittiğim zaman da yer yatağı yapmıştım. Gözü kapalı kalkıp gidiyordu 😂
adasmummy eozlem ya yavrum benim ya 😂😂 bizimkinin daha emeklemekte gözü yok 😂 dümdüz yol ak git ya ak git demek geliyo içimden 😂