SevimmMkuzey Antalya Kepez Esentepe mahallesi tarafında oturan var mı 18.5 aylık oğlum var bebeği olup arkadaslik yapabilecek var mı ? Bebisler bol bol oynar 🕺🏻🩷🥲👶🏻
aysebb SevimmMkuzey Esentepe neresi oluyor ? Benimde 18 ay 13 günlük kızım var. Teomanpaşa/Kepezde oturuyorum 😂
tkut SevimmMkuzey Ünsal Mahallesi’nde oturuyorum ben de benim bebişim 3 aylik daha bir de ablamiz var bol kosturmacali geciyor günler 🤗
SevimmMkuzey aysebb otogarın üst tarafında oturuyorum 🫠 şehir hastanesinin altinda kalıyor orası uzak galiba 😄🤣keşke yakın olsak
aysebb nuresella İsmail Hakkı Kaya ilkokulu var cuma pazarının karşısında. Onun bir arka sokağında caddenin iki arka sokağında gibi yani
nuresella aysebb 3 yaşına girecek oğlum inşallah evet yeni taşındık aslında antalyalıyım ama ıspartada yaşıyorduk 5 ay oldu taşınalı
nuresella aysebb İsmail Hakkı kaya okuluna çok yakın iki tane park var biris eski birisi yeni isim olarak tam bilmiyorum ama oğlumu hep o parklara götürüyorum ben sizde gelin bir gün parka oynasınlar
aysebb nuresella Arka taraftaki parkın orda bir büfe var. Geniş bir park. Orda oturuyorum ben. Kızım 18,5 aylık