asmkkx 6 gün sonra taaam 6 aylık ama asla dönemiyor. Oyuncaklara erişemediği icinde oyun halısında mızmızlanıyor. Hep eline gelsin istiyor dön artık be koca götlü😂😂😂😂😂😂✨✨✨✨
SuMisalii asmkkx benim de kızım dönemiyor henüz 6 ay 7 günlük. Çok uğraşıyor ama olmuyor 😁 yardım ediyorum destekliyorum ama yok bakalım döner mutlaka 😊
nilikonunannesii asmkkx bizimki de 7. Ayına 5 gün var daha dün dönmeye başladı😄 döner sürekli yatırın yere sağına soluna sevdiği oyuncakları koyun bir de teşvik edin öğreniyorlar bir iki güne 😁
cakebabe asmkkx kızım 8 ay 23 günlük 8 aylıkken döndü hala sırtüstünden yüzüstüne dönmüyor mesela çünkü nefret ediyor yüzüstü durmaktan
nkygsz hahahahahahahahhaah ya koca götlümü 😂 çok güldüm 😂😂 döner döner muhtemelen o koca götünden dönemiyordur 😂
cakebabe cLearQueen hep aynı postlarda karşılaşıyoruz seninle ya hahah seninkinin de popiş ağır belli
emrdmr asmkkx endişe etmeyin benim oğlum da 8 aylıkken dönmeye başladı 10 aylıkken emekledi 14 aylıkken yürüdü
12betul asmkkx biz şimdi tam 4 aylığız. 1 haftadır dönüyor . Bazı bebekler cidden ya hantal oluyor ya çok hareketli . Ama çok normal bu kıyas değil tabi ki de emeklemeden yürüyen bebekte çok . Sağlıkla büyüsünler inşallah
Meltemmss Uslu olacak demekki 😅 benimki doğduğundan beri hareketliydi 4 buçuk aylık dönüyordu şu an 17 aylık ve ağzıma ediyor. Herkes ama herkes çok hareketli diyor. 1 dakika dötü yer görmüyor yani demem o ki şşş ses etmeyin🙄😅😅
cakebabe kubraa0606 14 aylıkken yürüdü ama bi anda yürüdü öyle isteği falan yoktu şuan 17 aylık koşuyor 😂