MamaUygarVibes bear20 stereotipik hareketler, adına tepkisizlik gibi mesela 2. Aydan sonra gelişen sosyal gülümsemenin olmaması yada oyuncakları ip gibi sıraya dizip, amacına uygun oynamama olabilir.
bear20 Dondurmalikahve kanat çırpma etrafında dönme parmaklarıyla oynama hiç bisey yok aslında ismine bazen bakıyor bazen bakmıyor parkta seslendigim de falan bakıyor en gec 2.seslenmem de bakıyor bilmiyorum sadece 2 yaşına girecek iki kelimesi var bazen hic şüphem yok bazen var …cak yapıyor sarılma var gelmiş gelmiş yapar ceeee eee oynar …… bilmiyorum
Dondurmalikahve bear20 E normal burda aklınıza takılacak bir durum yok. Konuşmaması ise söz konusu her konuşmama otizm değildir bu olsa olsa geç konuşma olur. Zaten otizm öyle bir sey ki çeşitleri var ama bahsettiğimiz de belirti göremedim. Şüpheniz varsa çocuk psikiyatrisi size yardımci olacaktır.
MamaUygarVibes bear20 cee ee oyunu belirleyici bir oyun, taklit becerisi oldugu görünüyor. Otizmin karakteristik belirtileri yok ama uyaran eksikliğinden şüphelenebilirsiniz bence, psikiyatriye gitseniz sizi daha iyi yönlendirir.
bear20 Dondurmalikahve yarın 8de randevum var instgram da sürekli koca yazılarla karşıma çıkıyor acaba mi dedirtiyor insana konuşma gecikmesi var erkekler geç konudur derler hep yani başka anormal bi durum en fazla ismine ikinci seslenişte bakar akulu araba aldık sesi çok çıkıyor ama rahatsız olmadı seslere karşı kulak kapama falan yok yani hakkında hayırlısı
nkygsz bear20 ondanda olabilir ozaman rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah birşeyi yoktur miniğinizin🎀
918376379res bear20 yarın sonucu buraya yazar mısınız bebeklerimiz aynı yaşta benimki de pek konuşma yok sadece kelime var