D_deniz tinna sıcak suya basıp beyaz katı sabun ile ovalamak iyi oluyor. Bir de baby me nin sıvı leke çıkarıcısından iyice sıkıp uzun programda yıkıyorum. 30dereceye bile alsam programı uzun tutuyorum 2bucuk saat mesela lekeliler varsa çamaşırlarda
acimavi tinna yeni aldım goingzeero markası oksijen bazlı leke çıkarıcı, temiz içerikli aynı zamanda. Geçen gün bir ürünümde kullandım, eskiden kalan kan lekesinin yoğunluğunu azaltmış çok şaşırdım
mamylatte E bebek te toz leke çıkarıcı var baya çıkarıyor Sıcak suyla ıslıyırsunuz bir gece sonra makşeneye atıyorsunuz
livanurvealpinannesi61 tinna homm bitkisel ile salça vişne çilek portakal karadut özü ketçap lekesini çıkardım ben
tinna mabellaa birde bunu deniycem inatcı lekelerle başım belda ya bebekler ikiz Allah kafayı yedik artık
oylesinebiri__ tinna az koymuşsunuz kaynar su koyup karıştırmaniz gerekiyor aktif hale gelene kadar karıştırın sonra 1 gece bekletin
mabellaa tinna ben e bebekten aldıklarımdan memnun kalmamıştım ama bundan memnun kaldım gerçekten iyi çıkardı lekeleri