anneyimmmben Kucagımda uyuyor yatırınca uyanıyor, veya uyutuyorum 10 dk sonra uyanıyor niye böyle veya benim gibi olan annelerim sizinde böyle sorunlarınız varmı? Çocugu uyutup bi işime bakamıyorum 1 saat bile uyumuyor en fazla yarım saat 40 dk
mamylatte anneyimmmben bende aynı durumdayım 1.5 aylık tam uyudu diyorum telsizi açıp işe başlıyorum 10 dakuka sonra bidaha o kadar zor ki hiçbir iş de yapılmıyor kendi de uykusunu almıyor
elifnuryln anneyimmmben benim de oğlum 2 ay 15 günlük ne yazıkki gündüz uykusu yok sabaha karşı 4 te uyanıyor akşam 9 10 kadar uyumamak için direniyor bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
anneyimmmben syldz61 ay nasıl hepsi aynı olabiliyor gece düzeliyor gündüz bozuluyor. Bide sürekli emmek istiyor meme versem her dk emcek refleks mi yoksa acaba açlıktan mı uyumuyor diye kendimi sorguluyorum sonra mama veriyorum gene aynı anlamadım valla sizinkiler nasıl besleniyor @mamylatte @elifnuryln
rabia2834 Yeni post açacaktım gerek kalmamış bizler de durum bu şekilde işin zor tarafı bende ikiz var tüm gün bir odada onlarlayım yemek ve tuvalet ihtiyacım bile kısıtlı biraz gündüz uykusu alsınlar diye vermediğim taviz de kalmadı (beyaz gürültü açıp ayakta sallıyorum)