Selam kızlar
Bebeğim 13 aylık tek uyku yapıyoruz nadiren 2 uyku. Yaklaşık 2 aydır uyku problemimiz var normalde 2 uyku yapardı akşam 20.30 gibi de uyurdu sorun yaşamazdım çok fazla
Ama 2 aydır sıkıntılı bizde Dr ile görüşüp 1 yaş kontrolünde tek uykuya geçme kararı aldık tek uyku olduğunda akşamları uyuyordu çok fazla sorun olmuyordu ama şimdi tek uykuda bile sorun yaşıyorum uyumak istemiyor rutinlerimize devam ediyorum sekiz gibi uyutmaya başlıyorum on ikiyi buluyor uyuması azı dişi çıkardı iki tane iki tane de kabarık bu durum etkiler mi ne yapmam gerekir ? Yani açıkçası ben uyutmasam normal onla oyun oynasam gece 12 ye kadar daha sakinim ve mutluyum çünkü uyutmaya çalıştıkça odadan çıkamıyorum ve geriliyorum saatler sürüyor uyutmam yani uyutmaya çalışmasam bu sefer o şekilde alışır diye korkuyorum gelişimi için uyku saatleri önemli bu yüzden çok kafama takıyorum sizler de böyle bir durum yaşayan var mı ? Bu arada oğluma ilaç vs hiçbir şey fayda etmiyor diş için çok zor çıkarıyor erken başladı diş çıkarmaya çok çekiyor tüm her şeyi deniyoruz hiçbir şey işe yaramıyor