elifozkan Bebekle uğrasmak kolayda hem bebekle hem evle uğrasmak belimizi büküyor. Temizliğidir yemeğidir vallaha pertim çıktı ne zaman düzlüğe çıkarız hanımlar tahmini
Hemdem__ elifozkan Bebeğiniz kaç aylık benimki 11 aylık emekliyor hiç peşimden ayrılmıyor bende aynıyım 🤦♀️
bisenakillisinzaten elifozkan valla biri büyüdu derken diğeri geliyor ben ne zaman çıkarım hiç bilmiyorum 😆
feyzanuur elifozkan bazen evle uğraşmıyorum. bebek zaten yetiyo. büyüdüklerinde tekrar tertemiz müze gibi evlerde oturcaz zaten o yüzden tadını çıkarıyorum bebekliğinin
Omeraslan elifozkan iki buçuk yaşında oğlum. Oyun oynarken ya da kahvaltısını yaparken bütün işleri hallediyorum
Asyaveannesi04 elifozkan 3.5 yaşında çıkabilene helal 😅 hem çalışıyorum hem ev, hem koca, arkadaşlarım, sporum 😂 gün 24 saat yetmiyor ki 🤦🏻♀️
hepyerdeyizz elifozkan zkr ama güzel 🫶🏻Hamileyken dahbacekilmezdi şuan vucdum yerinde gücüm yerinde çok şükür 😁😂
mamylatte elifozkan kızlar sanırım yani inşallah belki okula giderlerse biraz rahatlarız 😂😂😂 Bu arada bebeğim 1.5 aylık
nurdann1 elifozkan 20 aylığız hala düzene çıkamadık 🤣 daha çok dağılıyor. Mutfaktaki çekmecileri tek tek oturma odasına taşıyor yere atıyor onları topluyorum yine aynısını yapıyor sıkılınca çoraplarımı sağa sola atıyor ahahah 🤣🤣🤣