busra987 Hanımlar benim kronolojik 11 aylık düzeltilmiş 9.5 aylık bebeğim var. Emekleme var ama sıralama yok. Alkış yapıyordu unuttu. Mesela halka dizme falan yaptırmaya çalışıyorum ama yok hemen sıkılıyor hiçbişey yapmak istemiyor. Sizin bebekleriniz bu ayda nasıldı. Neler yapabiliyordu
beyazzkuguu busra987 benim kızım 10. Ayda anca sıralamaya başladı 40. Haftasında doğdu. Halka dizme felan şu an bile canı isterse yapar 12 aylık. Alkışı 7. Ayda öğrendi geri unuttu canı isterse yapar
3kedili2bebekli busra987 hemen hemen aynıydı dert etmeyin halkaları dizmeyi ogretmeyin bırakın izleyin kendi nasıl oynamak istiyor oğlum halkaları dizmez tek tek çıkarır içlerine top koyardı nedense yani her çocuğun oynama biçimi farklıdır bugün yapmaz 1 ay sonra bir anda kendi yapar olur öyle şeyler sıralama için ellerinden tutun koltuğa koyun hoşuna giderse sıralar
beyazzkuguu busra987 her bebek farklı sizin ki erken doğmuş tabi ki ekstra takip edin doktora danışın. Benim kızım da geç baba dede kelimelerini çıkardı bende korkmuştum tabi ki insan korkuyor
ciray Zamanında doğan 9 aylık bebeğim var, halka dizme yapmıyor dikkatini çekmiyor zaten sadece etrafı karıştırmak istiyor. Alkışı yapıyor ama canı isterse. Merak etmeyin her çocuğun süreci farklı ilerliyor