seher178 Kızlar bebeğim 9 aylık memenji asilairni kaçıncı ayda yaptırmam gerekiyo 13.ayda tek dozmu daha iyi olur yoksa simdimi birde tek doz olan daha uyguna gelmezmi
quence seher178 yani şöyle uygun olarak düşünmeyin bence çünkü şu anda menenjit salgını var dün doktor kontrolündeydik ve 7. Ayda olacağımız aşıyı dahi öne çekelim şu an çok ciddi bir menenjit salgını var dedi doktorumuz. Bir an önce yaptırmakta fayda var 🌸
aysebb seher178 2 yaşından sonra 2 doz uygulanıyordu sanırım. Biz 9 aylıkken başlamıştık şuan 18 aylık geçen hafta bitti dozlar. Aralıkları uzun oluyor dozların
hndathn seher178 Herb Doktor’un doz ayarı farklı. Benim kızımın doktoru 13.ayda tek doz nımenrıx 24 ve 26.ayda 2 doz bexsero dedı öyle yaptırdık
ayisit seher178 hayır videosunu izledim diyor ki 12-24 ay arasında toplam 4 doz, bexero 3 doz nimenrix tek doz diyor. Bu da videonun linki bence bir kez daha izleyin.
seher178 ayisit soru cevapları da tek doz karma aşı diyor bn devlet Hastanesi’nde doktora sordum oda 13.ayda dedi