rain1346 Kızlar selammm bebeğim 4.5 aylık aktif bi şekilde emziriyorum gece gündüz ama ben hala adet görmedim bu durum normal mi? Doktora görünmeli miyim.
Feslo rain1346 ben 17.aya kadar görmemiştim. doktora kontrole gitmiştim hatta meraktan hiçbir problem yoktu 2 yıla kadar normal demişti.
Tugcebb rain1346 ben 55. Gündü sanırım düzenli görmeye başladım ama aktif asla emziremedim. 2 yıl emziren bir arkadaşım vardı. 2 yıl olmamıştı 🤦🏻♀️ doktora elbette danışmakta fayda var ama emzirme durumu etkiliyor gibi
rain1346 betul97_ yok yok dikkat ediyorum tekrar gebelik durumu yok zaten doktora gitmeme gerek yok o zamann
betul97_ rain1346 Süt korur, adet görmüyorum diye korunmayanlar oluyor ondan söyledim canım. Yok yok normal bir durum 🌸🌸
Sanemim rain1346 9 aylık olduk bizde bende adet görmedim emzirme dönemi boyunca normal sayılıyor adet gormemen 1 yıl 2 yıl olmayan arkadaşlar var
tubasavut rain1346 bende aynı durumdayım 4 ay oldu doğum yapalı ve emziriyorum bebeğimi adet görmedim hala
asel0404 rain1346 bende 10 aylık oldu . 10. Aya girdiği gün az bi adet geldi 3 gündür bu şekilde ama çok az . Aktif emzirdiğimiz için süt geciktiriyormuş galiba