masalceylan Bebeğim on aylik Bi anlık gittim geldim ne ara uyandı ne ara düştü bilmiyorum çok ağlamadı şaşırdım çok korktum hastaneye götürmeliyim sizce biseyi yoktu ama herzmn ki gibiydi hemen kesildi ağlaması falan da
ayseglisik masalceylan gerek yok bence benmde bebegim 7 aylık yataktan düştü takip et bı sure farkli bişey olursa götür
bloommom masalceylan keşke önleminiz alsaydınız ama olan olmuş bence gözlem altında tutun kusma veya gözlerde kayma gibi belirtiler görürseniz direk doktora gidin
zezey19 masalceylan gözlerini takip edin parmaginizi takip ediyor mu kusma vs bir sey olursa gidin doktora. Oğlum 11 aylikken yataktan dustu cok korkmustum aglaya aglaya bi hal olmustum cok sukur birsey olmamisti bizde gitmemistik sadece burnu siyrilmisti biraz hemen uyutmayin ama
masalceylan bloommom keşke cnm iki dakika gidip geldim. Çok kızdım kendime ağladım ama ne fayda annelik işte
ayseglisik masalceylan kendinize neden kiziyorsunz ki bianda olan seyler bunlar Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah gözlemleyin siz