20252020 Hanımlar aile yılı kapsamında bahsedilen birinci çocuk için 5000 ikinci için 1500 diye ilerleyen yardıma başvuru yaptınız mı nereden nasıl başvurdunuz paralarınızı aldınız mı bilgilendirirseniz sevinirim❤️🌸
aysenurrrrrrrrr E devleten başvuruluyor çok basit youtubeden izle doğum yardımı yazıcaksn e devlete bilgilerni girceksin çocğun gece yap genelde gece daha hızlı oluyo
yildizztozu ary2_7 E devletten doğum yardımı başvurusu yaptığınız yere girip taleplerim kısmından bakabilirsiniz
zeynep91 yildizztozu ben basvurdum ama 1 ayı gecti halen devam ediyor yazıyor siznde öylemi ne kdar sürede sonuclanır
yildizztozu zeynep91 25 gün oldu. Bende yapalı bende de durum aynı yani ne zaman sonuçlanır bilmiyorum
nazankarac Arkadaşlar bende başvurdum bugün girdim dedim bakam ne durumda ama bir türlü giriş olmuyor sürekli sistemde hatalı diyor sizdede aynımı acaba
20252020 nazankarac bir bakıp bende başvurayım bakalım bir tane başvuru yaptım aile sosyal hizmetlerin sitesine e devletten yönlendiriyor öyleyse benimde daha bekliyor dedim yine bir sorayım
20252020 nazankarac birşey soracak posta yoluyla birşey gönderdiniz mi çünkü YouTube da videoda öyle bişey diyor nereye göndericez
nazankarac @“20252020” yok hayır ben sadece e devleten başvurdum ordan da süreci takip ediyorum öyle bisey hiç duymadım
20252020 nazankarac ben TGRT nin haberinde gördüm de ondan sordum öyleyse bende öyle yaptım bakalım artık
nazankarac aysenur494_ hayır ne yaziki dediklerine göre şimdiye kadar yatması lazımdı ama hiç bişey yok ortada