kocamer Haydi bakalım gece kuşları bugün iç sesinize bir kulak verin de söyleyinnn.. Gece için bir söz olsan Bize ne fısıldardın 🤫 Benden dökülenler -Çünkü kalbindeki güzellikleri koruman lazım..Senin onlardan bir farkın olmalı 🫠
metemom_ kocamer iç sesim artık insanlara mesafeli ol hadlerini aşıyorlar diyor yakında dışıma da vuracak
AnnaKurt Ne işin var burda yat zıbar sabah alarma uyanacan diyor 🤣 Ama ellerim öyle mi hiiiiiiiiiç ajkakakaj
Meri-Mel kocamer İç sesim 🌷 Doğru olmaktan vazgeçme,eğri olanlar elbette ki kirilacaklar diyor 😌 Bugün kabul günü gibi iki kişi helallik istedi , sen haklısın dediler biliyordum dedim😎
TulayGeriDon kocamer iç sesim diyor ki 💩 yeme yat Dış sesim diyor ki Halt yeme kalk Sabah pişman olucam erken uyumadığım için ama olsun🫣
TulayGeriDon kocamer şu anda da yorgunluktan ağrıdan geberiyorum. Ama beynim dinleniyor sessiz. Kendime vakit ayırıyorum
aselliyam23 kocamer iç sesim diyorki kızının düzenli bir uykusu olmadığı halde ne 💩na güvenip hala forumda takılıyorsun yatıp uyusana ama bı yanımda kendimi iyi hissettgm tek yerde yorum okumanın verdiği keyfe kaptir boşver aman diooo🤭🤪
bisenakillisinzaten kocamer her gün içimdeki o sesi soyluyorum. Öteki bebek gelmeden gece 2 3 e kadar otur keyif yap. Yarın öbürü doğunca bunları goremeyeceksin. O yüzden uyuma 🥲🤣🤣