Prensesannesi___ 1 yaş doğum günü için öneriniz var mı uygun fiyatlı hatıra kalması için yakın çevreme dağıtmak istiyorum
kelebegiminannesiyim Prensesannesi___ ben yapıyorum isterseniz. Yakın çevreme yaptım yani. Şimdi de kendi kızımın 2 yaş için ve cinsiyet öğrenince inşallah bebeğim için kapı süsü ve dağıtmalık yapacağım
TulayGeriDon Prensesannesi___ ben kendim tasarladım görseli. Internetten digital magnet var. Oraya da magnet bastirdim tanesi 7 tl ye
tuloggg Ben trendyoldan buldum en uygunu 149 tl 12li olarak bende burda bekliyim belki daha uygunu vardır 🥲
Hry-ayhn26 Ben oğluma Instagram’dan anahtarlık yaptırmıştim geçen sene uygun fiyata tasarım vb de bana aitti görsel vb yonunden
Esrbruck İnstagramda şans baskı merkezi var nişanm için anahtarlık yaptırmıştım oğlumun bir yaş doğum günü için de aslanlı magnet yaptırdım oğlumun resmi var üzerinde sayfa güvenilir ve uygun fiyatlı bakabilirsiniz 😊
Hry-ayhn26 Prensesannesi___ renkli.bir.hediye yazınca ilk başta çıkan sayfa Elif kina yazıyor isiminde