TulayGeriDon cLearQueen kiiizzz sen miydin😄 ismine bakmadım. Kanka baktım da yumuşak gibi duruyor ama minderi yok. Bebek arabası minderi alsana o zaman
daenerystargaryen cLearQueen Sizin bebiş daha minik galiba. Minikse puset kullanıyorsanız pusetin aparatına çekince müzik çalan hayvan asabilirsiniz. Çok seviyorlar. Puset yoksa arabanın barına da asabilirsiniz. 💕
cLearQueen daenerystargaryen 7 aylık benimki puset kullanmiyoruz canim. Evet oyle bisey almam lazım cunku durmuyo 😄
suheyla92 cLearQueen terletmiyor pamuklu bisey. Baglamada sünger kaynakli sorun yaşamıyorum da bizimkinin zaten kemeri yetmemeye baslamisti biraz darliyor omuz kismi. Sunger etkilemez ama normal şartlarda.
[silindi] cLearQueen bana hediye puset örtüsü ve puset minderi gelmişti ilk 1ay kadar minderi kullandım rahat etsin diye de şimdi kullanmıyorum herhalde rahattır uyuyor sürekli içinde 🤗
Ao526 cLearQueen Bebek arabası minderi var 4 mevsimlik hem yumuşak oturuyor hemde çok terletmiyor. Kışın bebek arabası örtüsü geçiriyorum ayaklarına doğru. Görseli tok ama e bebekte bulabilirsiniz dediklerimi
CheriBlossom artikbiranneyim aslinda cocugu emniyet kemeriyle baglayip oyuncaklarini da kurdelelere baglamistim ama cocugum oyuncaklarini oynarken kendini kurdelelerle baglamis😂😂😂
daenerystargaryen cLearQueen Bizdeki kuşu atayım size. Belki siz de beğenirsiniz. Minikler sakin olsun ki biz de kafamızı dinleyelim. 😁 Orijinal fiyatı bu değil bu arada. Orijinal satıcıda ürün kalmadığı için fırsatçılar bu fiyattan girmiş. 😁
CheriBlossom artikbiranneyim oyle can hiras oyuncaklari atiyor ki sagina soluna cocugu cikarabilmek icin once oyuncaklari sokmem gerekiyior kurdeleler bosa cikiyor onlari asagi sallayip emniyet kemerini cozuyorum😂😂
bebegimin_annesiyim25 cLearQueen ben battaniyesini koyuyorm aslında gerek yok ama annelik iç güdüsü işte acırmı düşüncesi 😅
gg3848 cLearQueen bebek arabamızın iç minderi çok rahat olduğu için ekstra hiçbir şey koymadım ama puset kullandığım dönem oyuncak falan takıyordum artık normal bebek arabasına geçtik onu da yapmıyorum
gg3848 cLearQueen puseti vardı kuzum ayrıca almıştık şimdi bebek arabasının normal yatabilen falan kendi şeyi oluyor ya ay nasıl anlatsam bilemedim hani normal standart bebek arabası işte sonra ona geçtik oturmayı öğrenince anlatabildim mi bilemedim🙈