cLearQueen Hanımlar bebek arabalarınızın altına örtü müslin falan seriyo musunuz yada yastık koyuyor musunuz, oyuncak falan asıyor musunuz görseliniz varsa atar mısınız ?
metemom_ cLearQueen bebek arabası yanımda olmadığı için fotoğraf yok da puset minderini altına serip üzerine muslin seriyordum tutunan maymun diye bir oyuncak var bir kaç tane de ondan astım
TulayGeriDon cLearQueen görsel yokta. Oyuncak asiyordum şimdi eline veriyorum artık. Müslin veya örtü sermiyorum. Zaten bebek arabası minderi var altında
cLearQueen NariNariKiminYari yaaa cocugu direkt arabaya koyunca rahatsiz olur mu kuzum disari cikinca bakiyorum altina minder arkasina yastik falan koyuyolar ben de bisey koymuyorum
NariNariKiminYari cLearQueen bebek arabası çok sert değilki zaten müslin koysanda pek fark etmez. Oyuncağı da direkt eline veriyordum arabaya bağlayınca sinirlenip çıkartmaya çalışıyordu
elifkesim cLearQueen ben mesela hepsini yapıyorum 😂 oyuncağı ön kolda asılı altta sepetinde çantası hazır durur içinde boynu ağrımasın diye yastık altında puset minderi kollarda da askılıklar var 😂 bizim mama sandalyemiz bile aynı şekilde
ozgecankosar cLearQueen o minder hiç iyi bişey değil çocuk sıcaktan bayılır . Dümdüz kumaşına yatırıncada terliyor en güzeli ince müslim sermek brn öyle yapıyorum
Meri-Mel cLearQueen Oyuncak asıyordum ,muslin örtü seriyordum çok hareketli ise bağlamak gerektiği için bıraktım 🌸
cLearQueen metemom_ kuzum muslin serince bebisi nasıl bagliyosun altinda kaliyo sonucta kemer? Oyuncak oyalıyo mu bari benimki sıkılıp göt atıyo ya 🥳
cLearQueen metemom_ cok mantıklı. Kız, sana müslinler fazla geliyo herlade biriyle de uyku arkadası yapmıstın 😁
Meri-Mel NariNariKiminYari Benim kızım aşırı terliyordu ,yumuşaklık için değil de ter için seriyordum 🥺 Hala da aynı yer başımızın belası 😥
cLearQueen Meri-Mel bazı bebisler cok terliyo cidden benim arkadssimin oglu da oyle 2 saatte bir ust degistirir
NariNariKiminYari Meri-Mel benim oğlum hiç tam arkasına yaslanmıyordu öndeki bardan tutunup oturuyordu o yüzden hiç terlemedi. Hep içine atlet giydiriyorum terini çekiyor öyle çok terlemiyor zaten 🩷
bekt55_ cLearQueen ben bebek arabası için minder almıştım onu kullanıyorum ona delikler var kemer geciyor aralarında