Vctry17 Damlaemir-04 özel ilgin tıp merkezi nakit 400 TL idi evet kesinlikle dönmeden yaptırın bide arkadaşların dediği çok doğru
Hotic Sh123 valla yanıltmak istemem 7 aylıkken dönmeler falan baya oluyor ama ben 3,5 aylıkken yaptırdım dönmesi falan yoktu 2 günde iyileşti. Sadece krem sürerken biraz mızırdanıyordu o kadar. Yine de cok daha büyümeden yaptırırdım ben olsam
Hotic Sh123 yaptırın kurtulun ya geç yaptıran kimle konuştuysam hepsi o kadar pişman ki iyi ki erken yaptırmışız diyorum. İnşallah sessiz sakince yapılır da kurtulur yavrunuz ☺️
Sh123 Hotic amiiinn inşallah 🥰 ben 40 çıksın öyle yapıcam diyordum ama cevremdeki hastaneler yapmıyoruz dedi. Özele de güç yetmedi. İcimde kalmıştı. Şimdi postu görünce iyi ki bakmışım yazdıklarınızı görmüşürm dedim 🥰☺️
asafnannesi Bizde 2 Ay 13 günlükken etimesgut devlet hastanesinde yaptırdık sebahattin beye anlattıkları gibi aynen ilk gün huysuzlandı biraz ikinci günü iyiydi Bi sıkıntı yasamadık şükür oraya yaptırabilirsiniz :)
Hotic Sh123 evet evet biz de aslında izmirde yaşıyoruz bize de burda 1 yaşından önce yapmıyoruz dediler abimler bu doktoru önermişti biz de izne ayrılınca orda yaptırdık 😄
Turna Bizde etimesgutta sebahattin beye gün aldık bakalım inşallah iyi olur bizimkide baya doluydu günleri bi ay sonraya ancak randevu yeri bulabildik
zeynepalp Özel Bilgi Hastanesinde Genel Cerrah Ferruh Balaban yaptı oğlumun sünnetini. Aşı olmuş gibi geçirdik elhamdulillah 🧿 750 TL verdik
Damlaemir-04 Vctry17 benim oğlum erken dönmeye başladı 4 ay aşısı ağır olduğu için beklemek istedm şimdi yaptiricam.
Vctry17 Damlaemir-04 hayırlısı olsun bizimkide öyle erken döndü 6 aylık yaptırdık döndüğü için maalesef canını acıttı zaman zaman bir daha oğlum olursa daha erken yaptırırım geçmiş olsun şimdiden 😊
Htlpyrk Betulbuken 3 aylikken ilgin tip merkezi doktor onursal yildiz a yaptirdik. En ufak bir sorun yasamadik. Hatta ertesi gun nasil oldu diye msj atmisti bize. Cok ilgili ve bilgili. Her msja doner mutlaja
Fryplz svgieymn hayır alinmiyor. 03125525479 sunnet klinigi numarasini ariyorsunuz onlar size bilgi veriyor. Ben dun aradim en erken 3 nisana randevu verdiler.