Zeyasha 11 aylık bebeğim çok sinirli uyku desem hiç yok sürekli ağlıyor artık bittim bi yardım edin lütfen öpmeye yaklaşsak vuruyor öpsek yoluyor b 12 eksikliği var ondan olabilir mi acaba
Deletedmom212 Zeyasha ay benim oglumu anlatmışsınız. 13 aylık ahh diyip diyip vuruyor yoluyor ve bundan mutlu oluyor. Eger vurmasına ve yolmasına izin vermezsek bi müddet sonra bizi ısırmaya geliyor anlayamıyorsun hangi ara oldugunu nasıl vazgecicek bilemedim b12 eksikligi oldugunu kan tahlilinden mi anladınız
Damlas Zeyasha vurduğunda biz vurulmaz kızım sev deyip yüzümüzü sevdirdik şükür fark etti bıraktı. Belki işe yarar. 🌺
Smyetugra Bnmkide 11 aylık şuan öyle ama bizimki dişten ya. Bi anda 3-4 tane birden çıkardı hala eli sürekli ağzında sürekli kucak istiyor uyumuyor mızmız hiç bir şey yiyip içmiyor sadece mama içiyor. Her şeyi eline alıp atıyor bu aralar zorlu baya
Huzurkokulum Deletedmom212 ay evet bizimkide 14 aylik suan vurma olayi basladi sac cekme vs halbuki yapan da yok cocuk da yok oyle cevremizde nasil unutturcaz bunu duzgun konusuyorum anlamiyo inadina vuruyo kiziyorum yine inadina yapiyo
gamzeomur1 Huzurkokulum🇭🇮🇨̧ 🇧🇮🇷 🇾🇺̈🇿 🇬🇺̈🇿🇪🇱 🇩🇪🇬🇮🇱 🇸 50krsvertirreekk 50krsvertirreekk Hɪᴄ̧ ʙɪʀ ʏᴜ̈ᴢ ɢᴜ̈ᴢᴇʟ ᴅᴇɢɪʟ ꜱᴇɴɪɴ ʏᴜ̈ᴢᴜ̈ɴᴅᴇɴ 🤍
Zeyasha B12 eksikliği baş faktör ama bizim kulak enfeksiyonu varmış baya ilerlemiş zamanında götürdüm allahtan inşallah hepimizin yavrusu sağlıklı huzurlu olsunlar