cns06 Dogumdan sonra kabızlıkla beraber fissür ve hemoroid problemi yaşıyorum. Araştırdığım kadarıyla Duphalac iyi geliyormuş eczane kullanabilirsin dedi ama emin olamadım emzirirken bir problem yaratır mı?
donaldvetomris cns06 doğumdan 5 gün sonra bende kullandim doktorum yazmıştı emzirirken kullanılıyor ilk başta baya işe yaradı ama sonra bende o da işe yaramadi 25 gün oldu doğum yapalı hala tuvalet sorunu yaşıyorum
drykhvc Hayır bende kullandım bir sorun yaratmadı doğumdan sonra kabız olmamam için doktor yazmıştı ama 2 kapakdı benim günde dikkatli iç yoksa tuvaletten çıkamazsın
periaydn cns06 canım çatlağı geçirmek için değil o şurup kabız olmayasın diye iki tane krem verdi 1 ay oldu baya geçti suan hafif ağrım var
cns06 periaydn biliyorum canım o yüzden aldım zaten yanına kremler de kullanıyorum da ara ara geçip tekrarlıyor catlak ondan sordum
yagmur35yy cns06 kayısı yada kayısı çayı çok iyi hep kullandım duphalac kızıma kullanıyorum bi faydası olmadi
meryemmb Ben kullandım gayet iyi , sadece akşam içmeni önermem , ben bir kapak kadar içtim gece karnım gurul guruldu 😂
nesiller Kullanabilirsiniz doktor bana hamile iken bile vermişti bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama hemen etki etmiyor biraz kullanın biley olmuyor diye bırakmayın
periaydn cns06 düzenli kullan illaki geçer yediklerine dikkat et bana hoşaf komposto bamya zeytinyağlı yemekler tüket demişti doktor tabi bol bolda su iç günde en az 2 lt