Emineyldz16 7 buçuk aylık oğlum oturmuyor. Destekli oturtmaya çalışıyorm onu da istemiyor sıkılıyor. Geç mi kalmış, daha ancak mı
Mihribann Emineyldz16 benim kızim da 8 aylik yeni yeni oturmaya başladı çok hareketli ve hep kucagima gelmek istiyo o yüzden oturmayı geç öğrendi
Emineyldz16 Mihribann evet bizim de çok hareketli ve aksi bir bebek destekli oturt diyolar bende oturtuyorm ama kendini atıyor
Emineyldz16 Sum87 zamanı vardır diyosunuz yani . Emeklemek için çaba gösteriyor fakat oturmak için hiç uğraşmıyor
Emineyldz16 Mihribann deniyorum onu da sağa sola öne arkaya yani mutlaka kendini atacak bir yer buluyor 🤗
Emineyldz16 Sum87 her çocuk farklı tabi bunu biliyorum da . Ne zaman oturacak onu da merak ediyorum 🤗
nazlezgi Emineyldz16 benimkide öyleydi 7ay 10günlük.oturtmayı deneyince kalkmaya çırpınıyodu.tv açtım ilgisini çekebilcek bişey o zaman oturdu bide desteksiz.bende oturamıyo sanıyodum ☺️
Ayce_1999 Benım kızımda 4 aylıkken oturmak istemeye başladı sımdı 5 aylık desteklı oturuyor ama bu aralar kaldırıyorum yerınden ayakta kalkıyor bazıları sürünmeden emekliyor işde bilemezsin kendi kafalarına göreler 🤷🏻♀️🥰
Emineyldz16 Ayce_1999 aksi bir bebek olduğu için çok da oturmayı deneyecek kadar vaktimiz de olmuyor sürekli kucakta bnde kendimi suçluyordum bir kaç gündür çabalamadm diye o zaman ancak oturacak. Teşekkürler 🤗