Hope77 Kızlar 9 aylık oğlum dün kızamık kızamıkçık kabakulak aşısı oldu bugün ateşlendi 38,5 dereceye cıktı şimdi şuan öksürüyor doktorumuz hastalık belirtisi gibi yapar demişti normal mi sizce bu kadar ateş yoksa hastalanıyormu acaba bilemedim
suheyla92 Hope77 bizde hicbi belirti olmamisti belki hasta oluyordur belki gecer bekleyin bakalim calpol verin rahatlasin bebis
ayseayliz Hope77 Merhaba benim kızımda 9 aylıkken kızamık aşısı oldu ve aşıyı olduktan 1 hafta sonra ateşlendi. 40 dereceyi bulmuştu ateşi. Hastaneye gittiğimizde idrar yolu enfeksiyonu dediler ama idrar kültürü temiz çıkmıştı. 3 gün falan ateşi sürdü sonra düzeldi ama ben aşının etkisi olduğunu düşünmüştüm
zezey19 Hope77 doktorumuz bize bu asiyi 9. Ayda vurdurmamizi onermemisti 12. Ayda olsun dedi normalde zaten 1 yasinda vuruluyormus ama bu multeciler gelince hastalik cogaldi kizamik dedi o yuzden one cekilmis asi. Bizde 1 yasinda vurdurmustuk gecmis olsun
Ymomm Hiilyuss yumurta alerjisi olan bebeklerin hastanede yapılıyor alerjik olmayan bebeği bilmiyorum
Hope77 Hiilyuss sağlık ocagında yaptırdım ben süt ürünleri ve yumurta alerjisi vardı geçti alerjimiz cok sükür sağlık ocağında yaptırdık doktorumuzun onayıyla
Annecik-06 Ymomm aaa neden öyle bizim de yakında aşımız var 9 aylık olduk ama sağlık ocağında yaptıracağız
Hiilyuss Ymomm sağlık ocağından aşıyı alıp mı gidiyoruz acaba. Şehir dısındayım da burda vurdurabilir miyim diye merak ediyorum
Hope77 suheyla92 fitil attım 39 a yaklaşınca ateşi düştü yemek yemedi süt içti uyudu ay inşallah hasta olmaz çünkü hasta kimse yok çevremizde evde durduk yere bilemedim yani umarım aşının etkisi felandır
Hope77 ayseayliz bende aşının etkisi olacağını umut ediyorum dün ögleden sonra 3,4 gibi oldu bugün akşam 7.8 gibi ateşlendi 39 a doğru cıkınca ateşi fitil attım düştü 37 ye rahatladı şükür uyuyor şuan..inşallah tekrar yükselmez
FtsCvlk ayseayliz ateşi çok yükselince ne yaptınız? Benim kızım da 9. Aya girecek ama hiç ateşlenmedi. Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.
ayseayliz Hope77 3 günden fazla sürerse ateşi bi hastaneye gidersiniz. Bizde 1 hafta önce aşı olduk kızımda çok ateşlendi titremeye falan başlayıncs acile koştuk hemen doktor öyle söylemişti 3 günden fazla sürerse kontrole gelirsiniz diye. Aşı etkisidir diye düşünüyorum sizinkini de. Bir kaç kişiden daha duymuştum kızamık aşısından sonra bu tarz belirtiler yaşayanı
ayseayliz FtsCvlk Ateşlenince üstünü inceltiyorum sadece zıbını ve ayağında çorabı kalıyor. Ateşlenince elleri ayakları buz gibi oluyor. Calpol veriyorum onu içince düşüyor ateşi zaten. Ama eğer düşmezsede ılık bi duş aldırabilirsiniz ama başını yıkamamanız gerekiyormuş bi doktordan öyle duymuştum havale geçirmesine sebep olabilirmiş sadece vücudunu yıkayabilirsiniz. Umarım hiç ateşlenmesin bebişlerimiz
gokcen_ Hope77 Bizde bugün olduk Ateş olmadı ama “bu yaptığımız aşı canlı aşı ,ateşi çıkabilir ,huzursuzluk yapabilir duruma göre calpol verebilirsiniz dedi.